Udsmykning Tips for drenge soveværelser

June 20

Udsmykning Tips for drenge soveværelser

Gøre udsmykning et soveværelse til en dreng en hands-on erfaring ved at lade ham hjælpe med at skabe indretningen. Først diskutere udsmykning idéer sammen. Omfatte maling farver og temaer, som han gerne vil have vist i sit soveværelse. Få kreative og have det sjovt at grundigt nyde denne limning oplevelse. En vellykket room er en, hvor han er glade for at bruge tid og bringe andre i.

Hånd Print grænse

Drenge vil nyde stempling hænderne fyldt med maling på væggene i deres værelse. Lad drengen hvis værelse er ved at blive indrettet vælge farve af maling, som han gerne vil bruge. Sikre farven vil stå mod basen maling farve på væggen. Hæld malingen i papir skåle. Placer håndklæder over det område, hvor han vil anvende maling til sin hånd og gå for at anvende sin hånd på væggen for at undgå at spilde maling på gulvet. Håndaftryk vil være stemplet i en vandret linje på tværs af midten af hver væg. Grundigt vaske i hånden hvis skifter farver, eller når håndaftryk er afsluttet.

Tør slette bord væg

Ifølge University of Michigan har 71 procent af 8-18-årige et TV i deres soveværelse. Glem alt om at sætte et fjernsyn på værelset og i stedet vende den ene væg af et værelse til en dreng i en tør slette bord. En tør slette bord kan bruges igen og igen ved at slette særlige markører lavet netop for bestyrelser.

Bland det

Drengene vil have mange yndlings ting. I stedet for at gøre en drengs soveværelse match og har ét tema, giver mulighed for meget sort. Selv om ikke så let på øjne, vil en ung dreng nyde at være omgivet af alle sine yndlings ting. Nogle idéer til designs at medtage er sport spillede, super helte beundret, atleter beundret, yndlings video spil og favorit tegneserie og tv-shows. Prøv at gruppe samme tema indretning sammen, men generelt bare lade ham vælge, hvad der gør ham glad.

Kurv organisere væg

Vælg den ene væg af en drengs værelse at placere kurve mod. Installere hylder for at tilføje rækker af kurve over hinanden. Tillægger hver kurv hvid kort, og skrive en etiket med permanent markør. Bruge etiketter til at differentiere de elementer, der findes i hver kurv. Dette system af organisere anlæg nå hos unge drenge, der har tendens til at gøre noget rod i deres værelse. En angivet placering for hver af deres elementer vil gøre det lettere at finde ejendele og lettere at rengøre en rodet og uorganiseret værelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com