Udsmykning Tips til en Country Home Look

July 11

Udsmykning Tips til en Country Home Look

Land-stil udsmykning har charme alle sine egne. Det favner de pulserende farver af Americana og folkekunst, udnytter en pie sikkert som en underholdning kabinet eller fejrer den nyeste quilt quiltning cirklen, der opfylder på den lokale grange har foretaget. Dens casual, næsten smidt-sammen look opfordrer dig og dine gæster til at sparke din sko ud på døren og bosætte sig i for lidt samtale.

Elementer i landlig stil

Du kan bedst beskrive landlig stil som eklektisk. Ifølge "Country Living," et hjem land måske har fritliggende træbjælker, farverige mønstrede væg skabeloner, nødlidende træ møbler, der har været blandet med elementer som silke dækket osmannerne og rokoko-stil spejle. Shabby-chic stil er en sub stil land udsmykning som er rustik stil. Hvis du er interesseret i udsmykning i landlig stil, er en ting at huske, at ofte dette udseende er resultatet af mange års udsmykning. Du dekorere som du går, tilføje stykker, som du har fundet på auktioner, i din bedstemors loftet eller på secondhand butik, som du lander på dem.

Køkken

For mange mennesker repræsenterer køkkenet den pulserende hjerte af hjemmet. Det er, hvor familie og venner samles omkring en gryde med hjemmelavet ragout at genoprette forbindelsen efter en lang dag. Med sin afslappede karakter passer landet udsmykning stil godt med denne type af atmosfære. Et land stil køkken kan omfatte en pantry dør, at funktioner hønsenet på de frontplader, således at du kan kigge inde. Køkken hylder vært antikke glas eller en samling af blå pil Kina. En retro landkøkken viser off en 1950 'er-stil dinette tabel og vibrantly farvede apparater af rød eller turkis blå.

Stue

Omdrejningspunktet i et land indrettet stue kan være en sten pejs som indrammede sepia-tonet familie fotos vises. Håndlavet quilts dække bagsiden af sofaen og en damperen stammen, der er blevet konverteret til et sofabord vil sidde foran sofaen. Et galleri af gamle tankstation tegn og indrammet antikke illustrationer taget fra jagt eller hjem magasiner bringe et udseende af nostalgi til rummet. Møbler kan være konstrueret af logs eller fyrretræ eller funktion naturlige stoffer som bomuld eller læder til polstring.

Soveværelse

En træseng med en denim Talsmanden, plaid pude shams og smide puder med en bandana materiale er blot ét eksempel på typen af dekorative elementer du finder i et land soveværelse. Denne type look læner sig mere mod den rustikke side af landet udsmykning. Et land soveværelse kan bare så sandsynligt graviterer mod en landlig engelsk stil, komplet med dyner byder på et pulserende, blomstret mønster, stribet tapet og soft pastel farver som lys blå, grøn eller gul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com