Udsmykning Tips til en lejlighed med børn

December 10

Udsmykning Tips til en lejlighed med børn

Hvis du bor i øjeblikket i et lejlighedskompleks med børn, dekorere det med dem i tankerne. Børnene har typisk ikke en yard til at spille, når de bor i en lejlighed kompleks. At skabe udpegede områder i din lejlighed for dine børn forhindre hjælper med at kedsomhed, mens planlægning og forberedelse fører til en smukt indrettede lejlighed.

Sikkerhed

Udsmykning en lejlighed med børn kræver sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du har en bordløber, Tillad ikke stof til at hænge over bordet. Hvis din tabel viser skrøbelige kan nips børnene ved et uheld grab bordløber forårsager nips til at falde og bryde. Kontroller alle ledninger er gemt bag møbler. Hvis din lejlighed er udstyret med blinds, wrap pull-ledningen, således at børnene ikke kan nå det. Hængende pull-ledninger kan forårsage alvorlig skade for små børn.

Åbenhed

Når dekorere din lejlighed, skabe ikke et rodet værelse. Børnene leger inde i deres hjem og rodet værelser kan forårsage dine børn opretholde en skade. Børn spiller ofte på gulvet, som kræver rigelig legerum. Placere store dekorative elementer i hjørnerne tillader dig at vise varerne, mens børnene at have rigelig spille plads inde i lejligheden.

Opbevaring & organisering

Børnene har ofte legetøj, bøger og andre elementer. Dekorere din børn soveværelser ved at installere reoler, reoler og legetøj kasser. Dette er en god måde at dekorere soveværelser med varerne samtidig en måde at organisere dem på samme tid. Du måske ønsker at indarbejde en reol i stuen i din lejlighed til at vise og organisere dine børns bøger.

Hjemmearbejde område

Skolealderen børn har brug for plads til at gøre deres hjemmearbejde. Oprette et nærmere afgrænset område i din lejlighed for dine børns hjemmearbejde. Køb et lille skrivebord eller tabel og stol sæt til hjemmearbejde. Du kan ønske at skabe et udpegede hjemmearbejde område i hallen eller et hjørne af et rum. Dette sikrer, at dine børn har plads til at fuldføre deres hjemmearbejde, mens dekorere din lejlighed.

Underholdningsområde

Oprette en underholdningsområde i din lejlighed for dine børn. Undertiden børn bliver kede bor i en lejlighed og skabe deres egen underholdningsområde kan forhindre kedsomhed. Du kan oprette underholdningsområde i et soveværelse eller et hjørne af et fællesrum. Placere et lille fjernsyn, DVD-afspiller og siddepladser i kids' underholdningsområde.

Loft Fans

Installere loft fans i hvert rum i lejligheden. Loftet fans tilføje en dekorativ touch til rummet og kommer i mange forskellige stilarter, farver og størrelser. I modsætning til tabel fans, ikke kan små børn nå vinger på loft fan. Installere lofter fans i hvert værelse tillader luft at cirkulere i hele lejligheden på måde, der er sikkert for dine børn.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com