Udsmykning Tips til en lille lejlighed på et Budget

April 28

Udsmykning Tips til en lille lejlighed på et Budget

Dekorere din lejlighed ofte virker som en skræmmende opgave, selv hvis din lejlighed er lille. Måske du er slukket af alle i den indretning, der skal organiseres, eller usikre, hvis købe en vase til dit sofabord er værd $75 prisseddel. Heldigvis for at dekorere din lejlighed lettere, er der tre vigtigste tips til at følge når dekorere din lejlighed på en budget.

Organisation

Organisationen er nøglen, når udsmykning. Hvis dit space ikke er organiseret, vil du aldrig vide, hvor alt er og din lejlighed ikke har den mest plads for pengene. Bruge closets, lofter og kældre til din fordel ved at gemme ting i mærket, lufttætte beholdere. Køb billig Opbevaringssystemer til toiletter, køkkener og andre rum på sparsommelighed butikker, værftets salg og kirkens fundraiser salg. Disse systemer vil give dig udpegede steder for ting som tøj, tilbehør, sko, legetøj, makeup, sjældent brugt køkkenredskaber, paraplyer, hatte og handsker. Når alt har et hjem, vil du have mere plads i din lejlighed og finde ting vil være en brise.

Double-Duty elementer

Ved hjælp af poster for flere anvendelser er stor for pladsbesparende og nærig. For eksempel, hvis du har en opslagstavle i dit soveværelse eller kontor, hvorfor gå ud, og købe en masse thumbtacks, som du vil aldrig bruge? Brug ting du allerede har omkring din plads nu, som dekorative øreringe, vedhæfte dokumenter og billeder til opslagstavlen. Når du er klar til at bruge dit sæt øreringe som en jewerly stykke i stedet for en kontor forsyning, tørre af på ryggen af øreringe med sprit. Hvis din søn nyder udendørs og sports, hvorfor ikke bruge en gammel skateboard hans som en hylde i sit soveværelse? Hvis din søn har et par gamle skateboards, vælge en eller to ud med hans tilladelse til at gøre hylder. Alt hvad du behøver til at omdanne en hylde skateboard er et par af L-beslag og skruer. Screw L-beslag på væggen knopper og tillægger de kantede parenteser i bestyrelsen. Du kan fjerne trucks og hjul, hvis det ønskes. Placer nogle af din søns legetøj eller billeder på skateboard.

Undgå detail Shopping

Du behøver ikke at besøge et dyrt hjem butik for at finde rart møbler og indretning. Der er så mange andre måder at få fat i indretning selv erfarne indretningsarkitekter vil fejl navn mærke. Prøv først at shoppe rundt på en genbrugsforretning. Hvis du finder noget du gerne, men det ser ud som det kunne bruge nogle arbejde, købe det alligevel og ordne det op selv. På denne måde kan du tilpasse det efter din egen smag. En ny frakke af maling kan gøre din nye Sparsommelighed butik finde nogle gode. Også, besøge en lokal antik butik eller loppemarked. Der er som regel masser af møbler og indretning stykker på disse steder til discountpriser. Undgå at købe varer, bare fordi du kan lide dem. Fokusere på funktionalitet og plads, når du køber din lejlighed, samt hvor ofte du vil bruge indretningen. Bare fordi du sparetip betyder ikke, du skal købe mere indretning end du har brug for.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com