Udsmykning Tips til et barns værelse

May 21

Udsmykning Tips til et barns værelse

Udsmykning et barns værelse er et stort projekt, som mange vordende forældre ser frem til. For andre, kan arbejde og penge involveret i processen føre til en masse stress. For at få mest muligt ud af din tid og penge, skal mange beslutninger gøres før du begynder.

Møbler

Det første stykke af møbler hver baby værelse behov er en krybbe. Barnesenge fås i en bred vifte af priser og kan gøres til sidste for barnets første to år eller i en menneskealder. Standard vugger sidst kun indtil barnet gør overgangen til en enkeltseng. Levetid cribs omdanne til et lille barn seng, og senere en fuld seng. Disse senge koste mere, men reducere omkostningerne ned ad vejen. Du skal bruge et sted at ændre din baby. Skiftende tabeller giver en overflade for at ændre samt flere åbne hylder til opbevaring. Disse er nyttige, men ikke sidste længe ændre en stor baby på en ændring af tabel bliver svært. En omkostningseffektiv mulighed er at vælge en kortere kommode, der kan også bruges som et puslebord, hvilket eliminerer en møbler køb og åbner op for mere plads i rummet. Købe en gyngestol eller glider til børneværelset. Mens disse ikke er nødvendige, er de bekvemme for sent om aftenen fodringer og senere historie tid. Sikre, at alle store møbler er forankret til væggen for at beskytte barnet, når det begynder at kravle og gå.

Sengetøj

Strøelse er normalt en af de første elementer vælges til et barns værelse, fordi det sætter tonen for resten af rummet. Tema og farvesammensætning i dit sengetøj kan designes til en dreng eller en pige, eller mange neutrale sæt er tilgængelige, hvis du vælger at forlade strøelse en overraskelse. Et neutralt design er også en god idé, hvis du vil bruge sættet til din næste baby. De fleste sæt kommer med et ark, kofanger, dyne og støv pjuske. Mange undersøgelser har vist kofangere ikke kan være sikker til brug med spædbørn; konsultere din børnelæge, hvis du har brug for hjælp til at træffe denne beslutning. Quilts bør også ikke bruges med små babyer men kan smides over en stol i rummet til at binde dine møbler look sammen. Disse stykker kan købes separat, hvis du ikke ønsker visse stykker. Mange virksomheder tilbyder også matchende mobiler, hæmmer, vægtæpper, ble stablere, kapper og mere for at bære din tema på tværs af lokalet.

Vægge og gulve

Vælg en maling farve til at matche dit sengetøj og supplere finish af dine møbler. Bruge ugiftige maling til ethvert barns værelse. Brug maling eller tapet, der kan nemt rengøres er også et must-have for enhver barns værelse. Hvis du har træ eller andre hårde overflade gulve, tilføje en kaste tæppe eller to værelse så barnet vil have et blødt sted at sidde som en polstret område til leg og kravle.

Vindue behandlinger

Brug aldrig gulv-længde gardiner i en baby værelse, da de kan forårsage en kvælningsrisiko, når barnet bliver mobilt. Blinds med lange strenge er også farligt. Det sikreste valg, Vælg gardiner til dit barns værelse, der er længere end vindueskarm i vinduet. Bruge mørklægningsgardiner kan hjælpe din baby nap bedre i dagtimerne.

Opbevaring

Babyer har en masse ting, og du vil få brug for et sted at sætte det hele. Investere i kurve, totes eller placeringer til lagring af sutter, bleer, toiletartikler, hatte, sko og meget mere. Senere skal du selv flere opbevaring til legetøj og tøjdyr, så køb det på én gang hvis du ønsker det til at matche.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com