Udsmykning Tips til et køkken krog

December 17

Hvis du har et køkken krog, der går til spilde, er det tid til at give det en ansigtsløftning. Der er ingen forkerte eller rigtige måde at dekorere et køkken krog; det hele afhænger af din personlige stil og formål knyttet til den. Disse tre udsmykning tips er dog universelle, når det kommer til personlig smag.

Definer pladsen

Definere et formål for den lille krog i dit køkken er afgørende, når du forsøger at dekorere. Det kan bruges som en morgenmad nook eller opbevaring område, eller udelukkende til dekorative formål.

Typisk, husejere gerne maksimere pladsen ved at omdanne det til en hyggelig lille morgenmad krog. Hvis du går denne rute, overveje vælger indbygget vindue sæder og en tabel, der vil nestle perfekt ind i din nook snarere end en traditionel bistro sæt. De indbyggede pladser også give dig lagerplads.

Ordninger og temaer

Arbejde med farveskema og tema i køkken og værelser i Se (fx et åbent køkken med spisestue) vil gøre din morgenmad krog synes som om det var en del af den oprindelige design plan.

Hvis dit køkken tema er æbler og røde gingham og dining room farveskema er varm neutrale, kan du binde i begge. Brug røde gingham servietter som en del af tabel indstillingen, placere en skål med rød velsmagende æbler i midten af tabellen og binde i neutrale farver med et par af pyntepuder, hvis du har et hjørne bord, et taupe runner og en tan område tæppe.

Selvfølgelig, er dette blot et eksempel; Du kan tilpasse denne information for at opfylde dine personlige farve og design ordninger.

Gøre det føler Grand

Tilføje en grand detalje vil gøre dit køkken nook virkelig fremragende. Lad dig ikke narre af hjemmet udsmykning viser du se på HGTV eller DIY netværk--en grand detalje behøver ikke at bestå af bankede ned vægge eller installere indbyggede reoler. En grand detalje kunne være så simpelt som dramatisk draperier, et stort stykke af illustrationen, der strækker sig over længden af tabellen eller foring en hylde med stearinlys til at smage dine måltider i stearinlysets skær. Tilføjer et grand detaljer vil gøre rummet synes som en opsigtsvækkende del af dit hjem i stedet for en eftertanke.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com