Udsmykning Tips til et lille kontor skrivebord i huset

March 6

Bare fordi din hjemmekontor skrivebord er små betyder ikke, det ikke kan blive stor på stil. Den største faktor i at gøre en dekorativ erklæring er at holde området fri for rod. Med plads til alt, kan du koncentrere dig om at bringe en smule af personlighed til området. I din søgen efter at dekorere den ideelle lille hjemmekontor, ikke overse budget-venlige steder som sending butikker og værftet salg. Kvalitet dekorationer eller lookalikes, kommer ikke altid med en stor prisseddel.

Personlige præg

Uanset størrelsen af pulten er det rart at have et personligt præg som en favorit foto eller andre memento. Gøre din dyrebare vare skiller sig ud ved at placere billedet i en frame med en fed farve. Ligeledes, vise din dyrebare minder i en skygge for at vise indholdet.

Opslagstavler

I næsten alles liv er der konstante påmindelser om ting at gøre og ting at få. Holde dine invitationer, påmindelser og bemærker i orden ved at placere dem på en opslagstavle ikke på skrivebordet. Vedhæfte en lille kork eller opslagsnåle bord på væggen bagved eller ved siden af skrivebord til hus sådan notes.

Kurve

Hvis din lille kontor skrivebord er korte eller helt uden skuffe plads, at nøjes med kurve. De tilføjer et strejf af varme og tekstur, mens stadig tjener den vigtige opgave at organisere alt fra papirer til grundlæggende office leverer. Du kan maksimere funktionaliteten af kurve ved stabling to eller tre forskellige størrelser oven på hinanden og placere dem på hjørnet af skrivebordet.

Spejle

At øge luftighed en plads og forbedre udseendet af et rodet område hænge spejle på væggene omkring bordet. Tilsvarende, en eller to passende mellemstore glas vaser tilføje en dekorativ flair uden at optage for meget visuel plads. Holde Vaserne tomme, eller tilføje bare en eller to store blomster for et minimalistisk look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com