Udsmykning Tips til et soveværelse på et lille Budget

October 30

Udsmykning Tips til et soveværelse på et lille Budget

Budgettet udsmykning behøver ikke at betyde billige udsmykning. I virkeligheden, med en lille smule planlægning, kan du dekorere hele dit hjem billigt uden at nogen vidste hvor meget du virkelig brugt. Leder du efter de rigtige elementer i de rigtige steder er en nøgle til budgettet udsmykning, men du skal også bruge ressourcer allerede tilgængelige for dig. Billig udsmykning er muligt at skabe en næsten ny boligareal på ingen tid.

Bruge maling

Paint er en af de billigste måder at dekorere eller genskabe et soveværelse uden at bruge mange penge. En ny farve på væggene i ethvert rum vil næsten altid ændre hele fornemmelsen af dit soveværelse. Vælg farver, der afspejler din stil og vil forbedre dine møbler og tilbehør. Hvis du føler dig tør, prøv en faux finish på dine vægge. Du kan også vælge at sætte en faux finish på en væg for en mere dramatisk effekt. Ser til farverne i dine tæpper, billeder og vaser til at hjælpe dig med at beslutte på en vægfarve, der vil trække alle dine brikker sammen til et færdigt look.

Genbrug og genbrug

Malerarbejde og reupholstering ældre stykker af møbler kan gøre elementer udseende og nye. Slidte møbler muligvis ikke nogen nye frakker af maling, fordi nødlidende stykker egner sig til montering ret i med shabby chic, primitive eller rustik temaer. Bruge forskellige stykker i dit soveværelse til flere formål. Én idé omfatter montering hjul i bunden af kurvene for hurtig og mobil opbevaring placeringer at glide let ind i skabet. Stable Dekorative opbevaringskasser oven på hinanden for en smuk gemmested for dine ting. Brug kontakt papir til at dække skæmmet eller ridset overflader.

Fokusere på tilbehør

Mindre tilbehør kan gøre dit soveværelse føler indbydende og varme uden stor bekostning af større ting. Kigge efter lamper, spejle og billeder på værftet salg og loppemarkeder giver dit soveværelse et unikt look. Andre elementer til at kigge efter er dem, der passer til dit tema og tilføje interesse for dit soveværelse. Hvis du har en rustik værelse, er kurve billigt tilbehør, mens keramik forbedrer soveværelser med en toscanske flair. Mikse og matche elementer til at give dit soveværelse en indsamlede udseende. Bruge planter til at give din Værelserne et strejf af natur. Hold tilbehør til et minimum, men bruger elementer med den mest indflydelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com