Udsmykning Tips til et teater rum

January 22

Udsmykning Tips til et teater rum

Udsmykning tips til en teater værelse fokus på at bringe spænding og sjov ved at gå i biografen i dit eget hjem. Din egen plads til visning af film virker fint for sammenkomster, datoer og kvalitet familie tid uden at skulle tilbringe en ounce af gas eller prisen for en billet.

Grundlæggende

Udsmykning et medieværelse i dit hjem bør skabe en behagelig atmosfære til at se showet. Teater siddepladser tilføjer en mere realistisk fornemmelse, men dyb tværsnit Brikse og andre overstuffed møbler, som du kan synke ned i er en stor mulighed for. Sørg for sæderne har indbygget tabeller eller kopholdere for drikkevarer. Male i stuen en mørk farve og har black-out nuancer eller tunge gardiner til at blokere for enhver lys eller blænding, der kunne forstyrre visning af filmen. Brug autentiske materialer såsom dyb fløjl, læder eller ultra suede polstring og enhver vindue behandlinger.

Decor

Optage så meget film memorabilia som du kan dekorere dit hjem teater værelse, som gamle film patroner, scripts og plakater. Tilføje glamour indramning fotografier af berømte skuespillere og skuespillerinder og hænge dem galleri stil (dybest set i en lang række) omkring pladsen. Du kan også købe eller bygge brugerdefinerede hylder for at vise din filmsamling ud i åbne. Ikke alene betyder dette at gøre opbevaring praktisk og let at komme til, det også tilføjer øjeblikkelig illustrationer. Omfatte andre elementer fra underholdningsverden. for eksempel, hænge registrere albums af gamle film soundtracks på væggen. Dette medvirker til at skabe et sted, der er både nostalgisk og perfekt til at bygge nye erindringer.

Extras

Når tænker hvordan at dekorere et teater rum i dit hjem, så glem ikke en af de bedste dele af at gå i biografen: snacks. For en autentisk fornemmelse, bygge eller købe et glas opbevaring tilfældet for at holde kasser af slik eller andre lækkerier. Købe en gammeldags popcorn maker og en krydderi skuffen for at holde ekstra smør og salt. Drinks, kan du altid købe en soda springvand. Hvis du hellere vil gå en mere moderne rute, skal du installere en bar, der omfatter hylder til slik, mikrobølgeovn til popcorn og mini-køleskab til sodavand. Ligegyldigt hvilke udsmykning tips du følge, husker den ledende fordel af at se film derhjemme: du kan altid skubbe "Pause" når du har brug at gå på toilettet. Hvilket bringer os til den mest nyttige tip af alle: Prøv at gemme plads til at installere en halv bad (toilet og håndvask) ret off teater værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com