Udsmykning Tips til havnefronten boliger

October 1

Udsmykning Tips til havnefronten boliger

Havnefronten boliger deler en ting: windows, der giver et overblik over yndefulde bølger, flyder vandfald, pludrende brooks eller søer spejling en solnedgang. Lever af water's edge forstærkes bedst af naturlige stoffer, enkle, men komfortable møbler og et overskueligt udseende. Udsmykning et hjem med en vidunderlig udsigt er enkelhed i sig selv: lad gøre arbejdet, og blot tilføje komfortable stole, praktisk tabeller og nautiske farver til din drivtømmer og muslinge samling.

Windows

Fordi synspunkter er boligens primære dekorative funktion, er det vigtigt ikke at forklejne dem med tunge, uddybe vindue behandlinger. Ingen brokader, tasseled tiebacks eller fancy kapper er nødvendig. Simple træ plantage skodder, der kan vinkles til at blokere direkte sol uden at lukke ud hele visningen er ideelle. Prøv gossamer lutter tekstiler i to toner, at Blødgør visningen uden at fjerne det helt eller romerske nuancer i en farve supplerer din indretning, der kan trækkes op (eller ned) til at afsløre så meget af opfattelse, som tid af dagen – og dit privatliv – kræver.

Dæk

Dæk giver dig en personlig erfaring med vandet i dit miljø. Komfortable liggestole af en højde, der tillader dig at se floden uden at komme op er perfekt. Simple træ tabeller til at holde briller eller mad kan også vise sten eller skaller du har indsamlet fra dit vandmiljøet i store skåle eller glasflasker. Hvis din havnefronten er fyldt med planter, forlade disse karakter. Hvis det er en strand, nøgne, tilføje containere fyldt med løv og blomster til at lysne dit dæk.

Altaner i og ud

Altaner giver en berusende Se normalt fra en højde på et gulv eller to over jorden. Bænke sæt tæt på eller en del af rækværket tillader gæsterne at nyde udsigten og er et praktisk sted at sætte plader eller kopper. Blødgøre sæde med farverige puder, som tilføjer interesse og komfort. Hænge kurve fra rækværket, så at bougainvillea kan flyde ned i en kaskade af grønne planter og farverige blomster. Sætte en rattan kurv fyldt med enkle sandaler af døren til varme gæsternes fødder på kølige nætter.

Hvis balkoner udenfor fører til balkon inde, bære hængende plante temaet inde med kurve af ivy flyder ned og afbødes siddepladser ved rælingen for gæster at se aktivitet i stuen. Erstatte rækværket med en stok tabel til at angive kopper på sikkert.

Naturlige elementer

Inddæmning kan være kølige, så sætte en samling af bløde gulvet tæpper og puder i naturlige tekstiler af pejs og polstrede stole omkring ildgruben på stranden. Vælg to eller tre farver i din udsmykning tema, og købe puder, der kombinerer dem i forskellige mønstre og stilarter til at øge interesse samt give komfort.

Naturlige fibre er ideel til havnefronten boliger, som ikke behøver noget, der tager opmærksomheden fra visningen. Rattan eller sukkerrør møbler er et godt valg, da træ eller bambus gulvbelægning. Vægge kan være æggeskal med et strejf af din primære farve tilføjet. Naturlige blues og hvid er traditionelle waterfront farver, fordi de afspejler elementet vand med havet grønne en stærk andet. Uanset hvilken du vælger, varierer værdierne for din primære farve fra bleg til mørk at skabe dramatiske områder eller gøre andre fade ind i baggrunden for at ramme opfattelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com