Udsmykning Tips til små soveværelser

November 17

Udsmykning Tips til små soveværelser

Mange udsmykning tips kan hjælpe med at skabe plads til små soveværelser, såsom maling farve, grænser, belysning og møbler. Alle disse faktorer arbejde sammen for at hjælpe "narre øjet." Du behøver ikke en indendørsarkitekt at løse den lille soveværelse syndrom. Hvis du tror, at der ikke er noget håb for din lille plads, kan du prøve at inkorporere ideer, som vil tillade dig at leve store med mindre plads.

Farve

Den Budget dekoratør, Kathy Wilson anbefaler fastlæggelse af, om du vil oprette en større, åbne rum versus maksimere plads for at opnå en hyggelige rammer inden der træffes afgørelse om farver. Bruge farver til at vise stil og personlighed er fristende for vægge, styre væk fra at bruge fed eller mørke nuancer; Gem dem til større værelser og grænser. Lyse farver, såsom pasteller, æggeskal, off-white og kølige farver, føje til en illusion af dybde ved afspejler naturligt lys. Lofter kræver lyse hvidt til tilføjer højde. Soveværelse stil er opnået ved hjælp af farve med dekorationer og accenter. Overvej at bruge vandrette eller lodrette striber på en væg med maling eller tapet. Vandrette striber gør et område synes længere, mens lodrette striber tendens til at tilføje højden.

Grænser

Tapet eller malede kanter er en glimrende måde at tilføje farve, højde og længde til et lille soveværelse. Stick med enkle designs eller mønstre og farver, fremhæver vægge, stof og møbler. I første omgang grænser blev brugt til at adskille loftet fra væggene, men i et lille værelse, kan du bruge grænser effektivt ved at anvende dem en tredjedel eller en-tilbage af vejen fra loftet.

Stof

Typen stof anvendes til sengetøj og vindue behandlinger kan have en betydelig indvirkning på udseendet af et soveværelse. Undgå tunge, lagdelte stof og mørke farver. Vælg i stedet rene eller andre letvægts stof til windows til at øge mængden af filtreret lys. Da sengen er normalt det største stykke af møbler og omdrejningspunktet for rummet, vælge farver og stof, der er lette og sprøde.

Møbler

Du behøver ikke Soveværelsesmøbler, der er miniature i størrelse til at skabe rum. Du skal blot vælge kortere, mindre stykker, og udvalgte møbler lavet af glas, metal og læder, som er gode kilder til lyse reflekser. Vælg møbler med slanke ben lavet af metal eller poleret træ for at give mulighed for mere synlige plads. Hvis du har tilstrækkelig skabsplads, overveje at eliminere brugen af en kommode. Udnytte under-seng opbevaring for at forøge tilgængelig skabsplads.

Belysning

Lys spiller en væsentlig rolle i udseendet af rummets størrelse i dens evne til at afspejle farve. Rigelig belysning i subtile, lav toner er det bedste valg for en lille soveværelse. Ved hjælp af lysdæmpere og forsænket belysning kan også hjælpe med at skabe en illusion af ekstra plads. Undgå åbenlyse, enkelt, overhead belysning, der har en tunnel effekt.

Tilbehør

Spejle er det enkelte, mest brugte tilbehør til visuelt øge størrelsen på et lille soveværelse. Tilføje spejle til vægge, ydersiden af et skab eller en dør til at fortsætte den visuelle flow af rummet og afspejle rum og lys. Brug lamper og andre genstande, ikke der er overdimensioneret. Overfyldes møbler og tilbehør enkle og plads. Erstatte besværlige knopper med dem, der er små og klart.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com