Udsmykning Tips til teenagere soveværelse

September 12

Når et barn bliver en teenager, er det tid til at give slip på den barnlige soveværelse og tillade teen at nyistandsætte. Hver teenager har en forskellig opfattelse af hvad ser godt ud, hvilket betyder, at der er ingen lige svar på, hvad slags gardiner til at vælge eller hvad farve til at male væggene. I stedet, udsmykning et teen soveværelse er om den oplevelse, det bringer til forældre og barn. Barnet er tilladt at vokse og udtrykke sig at opnå uafhængighed og tillid. Moderselskabet kan kan lære værdifulde erfaringer og også lære lidt om at give slip.

Arbejder sammen

Udsmykning et teen værelse er en stor limning tid for den overordnede og teen. Split arbejdsbyrden jævnt med teen og bruge tid til at tale og komme til at kende hinanden bedre.

Tage billeder af dine fremskridt, som transformation fra et barns soveværelse til voksen soveværelse finder sted. Sammensætte en lille scrapbog af eventyret som et memento jer to kan dele.

Tillad teenager til at gøre nogle af de hårdere job. Du kan bekymre, at trim vil ikke ser pæn nok hvis hun gør det selv, men bare har tillid til hende. Lære hende at bruge drill, når de lægger sammen en ny stk i møbel. Bruge erfaringen som en mulighed for at lære sin nye ting.

Sætte grænser og at gå på kompromis

Sidde med din teenager og diskutere soveværelse udsmykning budget. Teenagere er gammel nok til at forstå, at ting koster penge, og at der skal være grænser. Forklare teen hvor meget du er villig til at bruge på den istandsættelse og at hvis han ønsker noget ekstra, han bliver nødt til at arbejde for penge til at betale for det.

Give teen dine grænser på farveskemaer og room temaer, før projektet kommer i gang. Hvis du ikke ønsker en meget mørk farve på væggene, sige det før du kommer til maling butikken. Vent ikke, indtil du er ude at vælge sengetøj at meddele, at du ikke vil betale for noget med dødningehoveder på det. Læg alle dine grænser i begyndelsen, og derefter give din teen tid til at tænke over, hvad han ønsker at gøre med rum inden for disse grænser.

Være villig til at gå på kompromis. Hvis dit barn ønsker en virkelig hæslig nuance af grøn i rummet, accepterer du kan male en væg, at farve, eller måske døre. Tillad farven ind i stuen uden at lade det tage over.

Shopping og sætte det hele sammen

Shop med teen for maling, sengetøj og dekorationer. Ikke gå afhente ting uden hende, fordi hun vil højst sandsynligt blive skuffet over, at hun ikke havde noget at sige i sag. Mens shopping, lad hende med at vælge, hvad hun ønsker, men minder hende om grænserne.

Tillade hende at være involveret i alle trin af shopping processen fra valg af gardiner og smide tæpper til at plukke ud en ny møbler sæt eller closet organisation system.

Husk at være fleksible tider. Det gør ikke noget hvis du hader, hvad hun vælger. En sengetøj sæt, som du finde grimme kommer ikke til at ændre din verden, men at lade hende købe det selv om hun kender du hader det vil hjælpe dit forhold.

Når lokalet er malet og møbler er samlet, tillade hende at arrangere rummet som hun ønsker. Tilbyde at hjælpe, men lad det være hendes design. Teens elsker at udtrykke deres personlighed på enhver mulig måde, og at arrangere rummet lige højre er en fantastisk måde at give dem denne frihed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com