Udsmykning værelser til børn

September 6

Udsmykning værelser til børn

Børnene værelserne i alle former, størrelser, farver og temaer. Dine børn vil have visse sympatier og antipatier, så du får en god fornemmelse af slags indretning de ønsker i deres værelse. Når du er udsmykning værelser til børn, vil du bestemmer selv Soveværelsesmøbler, en organisation system og et tema. Når dit tema er blevet plukket, kan du foretage flere valg på vindue belægninger, hvad der skal sættes på væggene, og hvilke dyner og lagner vil gå på sengen. Hvis dine børn er gamle nok, kan de endda kunne hjælpe dig med at dekorere deres egne værelser.

Instruktioner

Udsmykning værelser til børn

•Decide på Soveværelsesmøbler til dit barns værelse. I det billede, der ledsager denne artikel, for eksempel, har rummet en køjeseng og en futon. Der er også flere boghylder for legetøj og bøger. Det er ret typisk for et barns værelse. Du skal bruge en seng, et organisationssystem som bog hylder eller legetøj placeringer, et skrivebord eller en tabel, en stol, og en sækkestol eller andre behageligt sted at sidde og hænge ud. Hvis du har en lille plads til at arbejde med, kan så du overveje en køjeseng med skrivebord, der passer til nedenunder.

Respektive til dit barn, hvis han er gammel nok, om hvad han kan lide før du beslutter dig på et tema eller farver til rummet. Der er næsten ubegrænset antal emner, du kan købe for et barns soveværelse at alle har det samme tema. For eksempel, hvis din datter elsker prinsesser, kan du finde alt fra en prinsesse lampe til en prinsesse sengetæppe til en prinsesse trash kan i kataloger, home decor butikker eller på internettet. Måske dit barn er i tog eller elsker lyse farver. Hvis det er muligt, give dem et valg i deres indretning.

•Bestil og købe møbler og dekorationer til dit barns værelse. Husk at bestille eller købe mange eller alle møbler stykker i trin 1. Kontroller, at alt vil matche med farver eller tema, du og dit barn besluttet på.

•Paint vægge eller Læg op en grænse. Nogle gange er det nemmere og hurtigere at dekorere væggene med et tema kant i stedet for at male dem. Det vigtigste er at få væggene dekoreret men du ønsker, herunder hænge billeder, før alle dine møbler ankommer. Det er meget nemmere at arbejde i et tomt rum end i et rum fuld af dit barns ejendele. Mange mennesker også bestille store, træ bogstaver og stave deres børns navne på væggen. Dette er en meget populær måde at dekorere værelser.

•Arrange møbler når det ankommer. Tilføje dekorationer--lamper, udstoppede dyr, smide puder, dyner og lagner, en papirkurv kan, smide tæpper og måske endda en sækkestol. Dække vinduerne med blinds eller en skygge, og tilføje gardiner eller kapper. Når du er færdig, skal du have en dekoreret rum for dine børn hvor de kan få deres eget rum at spille, lære og udforske.

Tips & advarsler

  • Husk, at mange af de møbler stykker du køber skal samles i hjemmet, især hvis du bestiller fra et online-selskab. Har et lille tool kit klar og let tilgængelig, når du at sammensætte dit barns værelse.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com