Udstikker Loft spær for hytter

April 24

Et loft er plads inde tag spær af et hus eller en kabine, som er åbent, men ikke færdig med væggene til at gøre et værelse. Lofts er ofte bruges til opbevaring eller til ekstra sovende områder. Børn er ofte knyttet til at sove i lofts, mens voksne besætte soveværelser i stueetagen. Et loft skal have en stejl nok taghældning, så spær ikke forstyrrer dens brug, men dette varierer med bredden af kabinen. En hytte muligvis en stejlere hældning eller skråning at tilbyde komfortabel plads på loftet.

Instruktioner

•Basestationens din kabine spær layout på bredden af kabinen og højden nødvendigt inde. 6/12 tag der stiger 6 inches per fod fra væg til peak vil have en 6-fods clearance i midten af en 20-fods bred kabine, men har mindre som spær skråner mod væggen. Bruge en 10/12 eller 12/12 pitch for de fleste kabinepersonale lofts, at give mulighed for mere plads på kanterne.

•Lay, spær engang en pitch er valgt ved hjælp af en indramning firkantet og blyant. Sætte et spær bord, typisk 2 x-4-tommer tømmer mindst 18 fod lang, på en flad overflade med den 4-tommer kant op. Angive en indramning firkantet i den ene ende, med det punkt, eller heel i bunden af brættet. Juster den 10-tommer på de tynde tungen af pladsen og 12-tommer-mærket på de brede blade øverst på brættet.

•Mark vinkel langs tungen på brættet med en blyant for en top eller plumb skåret til at danne et højdepunkt. Oplede tabellen "længden af fælles spær" på pladsens blade og formere sig, at gange spær køre, eller afstanden mellem peak og væg. På en 10/12 banen med en 10-fods køre, vil dette være 169.7 inches. Brug et målebånd til at markere denne afstand fra toppen skæres i bunden af brættet.

•Draw en trekant notch, kaldes en birdsmouth, på det tidspunkt. Foranstaltning 1 tommer fra bunden af bestyrelsen og 3 1/2 inches tilbage for at gøre trekanten. Tilføje en overhæng, typisk mindst 12 inches, og markere en anden vinkel, svarende til toppen skæres men med hælen af pladsen øverst på brættet. Gå tilbage til plumb skåret og tage ud en anden 3/4 tommer, hvis du planlægger at bruge en center højderyg bord.

•Klippe alle disse vinkler med en rundsav på en test spær. Sæt den på plads på taget, med birdsmouth flush oven på opkald cap og plumb klippe i midten af ganen. Bruge, at alle som et mønster til at lægge ud og skære loft spær.

Tips & advarsler

  • Loft spær kan være dannet i spær, med en vandret bunden akkord og en cross slips eller vandrette bandage nær toppen. Disse kan også installeres som separate spær, fastgjort til et center højderyg bord, med vandrette bjælker mellem vægge under spærene. Den vandrette bjælker eller bunden akkorder vil støtte loft gulvbelægning.
  • Konsultere tømmer span tabeller for at bestemme størrelsen og afstanden mellem loft spær og bjælker, som vil variere med belastninger på taget og vægten af enhver møbler eller andre genstande, der lægges på loftet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com