Udstyr til flytning af møbler på gulvtæppet

June 7

Udstyr til flytning af møbler på gulvtæppet

Bevægelige lys eller tunge møbler kan være en besværet. Flytte møbler på tæppe kan lyde nemt, men tæppe kan blive beskadiget, hvis du skubbe dine møbler på tværs af det. Leje en anden til at gøre det for dig er ikke altid en mulighed. At vælge det rigtige udstyr kan gøre opgaven meget lettere og sikrere.

Møbler skydere

Disse arbejder meget for glidende tunge møbler på gulvtæppe områder, og de kommer i små og store størrelser. Toppen er lavet af skum til at beskytte møblet. Basen er glat at tillade let bevægelse. De er formet til at passe ethvert stykke af møbler og er omkostningseffektivt, fordi de kan genanvendes. Skum formularer til møbler til at forhindre det i at glide ud af sted. Bruge udstyr, afhente et hjørne af møbler og placere en skyderen under hver side eller ben.

Lift kammerat

Dette er en let, men tunge pligt, værktøj, der anvendes når de flytter eller rengøring nedenunder tunge møbler. Løft kammerat tilbyder gearing, der tillader dig at placere skydere under hjørner af møbler uden at såre din ryg. Det kræver kun én hånd, tillade den anden at være gratis, så en person kan bruge værktøjet. Det er designet til at løfte op til 200 pounds.

Hånd lastbil Dolly

Denne dolly kan bruges til at flytte næsten alt, herunder møbler, og du kan allerede ejer en. Det har en L-figur med to hjul på bagsiden og en flad bundplade i front. Du blot lette plade nedenunder stykke af møbler, så magert dolly tilbage til at flytte den. Dette fungerer bedst for at flytte små eller høje stykker på grund af plade størrelse, og det vil ikke skade dit tæppe.

Klassiske møbler Dolly

I modsætning til en hånd lastbil dolly, denne klassiske dolly kan være kvadratiske eller rektangulære formet. Den klassiske dolly er typisk lavet af plast, metal eller træ med fire hjul nedenunder. Det ruller med lethed til at flytte møbler på gulvtæppet. Den klassiske dolly fungerer bedst for objekter, der har en flad bund eller er underligt formet. Det kan bruges af én person, men indtil du vænne dig til hvordan det fungerer, kan du overveje en hjælpende hånd.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com