Udstyr til vand boring

December 7

Udstyr til vand boring

Flere elementer af udstyr er nødvendigt for vand boring. Værktøjer omfatter en boreriggen med et udvalg af hoveder til snit gennem klipper og jord, en liner eller kabinettet for at undgå hul fra kollapse og længder af rør til at bære vand til overfladen. Professionel godt drillers også bruge presset vand værktøjer til at bryde op områder af rock, når øvelser bevæger sig langsomt eller bryde bits på hard formationer.

Boreriggen

Borerigge er enten roterende drillers, der bore i jorden ved hjælp af en cirkulær bevægelse, eller "punds" form, som hæve og sænke en tung vægt i en teknik kendt som "kabel boring" til punch huller. En roterende boreriggen bruger et udvalg af bits, den udskiftelige skære eller kedeligt hoveder, at hullet. Hærdet metal (såsom tungsten) bore hoveder slibe op sten, som er fanget i en strøm af vand og mudder sprøjtes ind i hullet for at fjerne snavs. Denne gylle mudder, grus og små sten returnerer til overfladen i rør, som 'vakuum' hullet som boret graver. Gylle tjener også til at køle boret og bits, som high-speed bore gennem klipperne producerer høje temperaturer.

Kabinettet

Tarme er lavet af stål eller plast og line den ny brønd vægge for at undgå cave-ins under boring. En to-tommers kløft mellem godt væg og casing kaldes annulus, som er fyldt med grus og loft med cement til de sidste tyve fod til overfladen. Dens formål er at stoppe forurenende stoffer fra overfladen nåede vandkilde nedenfor og ødelægger brønden, samt de vandførende lag leverer det. Beskyttelse mod ekstrem kulde, der tilbydes af kabinettet beskytter vandrør fra frysepunktet i vintermånederne.

Hydrofraction værktøjer

Hydrofraction er en måde at bryde apart klipper ved hjælp af stærkt pressede vandet til at udvide sprækker allerede er til stede og bryde op store områder af hård rock, som hæmmer øvelser. Pres involveret er fra 500 PSI til 2.500 PSI. Driller overvåge Manometre for at se, når læsning dråber, der angiver brønden har poppet, eller løsnes op, så mere vand til at flyde i. Hvis et borehoved var slidte boring en hård afdeling, bruge professionel godt drillers dette værktøj til at fremskynde processen. Det er også bruges til at rense ud i ældre boringer og øge vandgennemstrømningen i uproduktive ones. Hydrofraction er vekslede med perioder af boring, hver fem hundrede fod.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com