Udvendig dør Trim stilarter

September 29

Udvendig dør Trim stilarter

Ydre af en hjem har mange designmuligheder og påvirker det indtryk, at dit hjem gør ved første øjekast. Trim stilarter har ændret sig gennem årene, og hver indstilling har sine egne fordele. Før du vælger trim til dit hjem, beslutte, hvilken stil, farve og udseende du har i tankerne. Forskning dine muligheder, og spørge lokale isenkræmmere for rådgivning som trim ville passe den særlige stil i dit hjem.

Træ

Massivt træ trim skaber et traditionelt udseende til hjemmet. Træ kommer i forskellige farver, lige fra bleg hvid til mørk kirsebær. Træ trim er let malet over for at matche eller supplere farven af huset. Træ trim har potentiale for dig til brugerdefineret snitte det ind i indviklede mønstre, tilføjer en sofistikeret udseende. Ifølge University of Massachusetts, hvis venstre umalet, træ skal trim re forsegles hvert femte år for at undgå rådne og revner.

Plast

Plast trim er den mest omkostningseffektive løsning når du vælger døren trim stilarter. Plast trim kommer i en række farver, som forme i forskellige designs og stilarter af trim. Plast trim kræver ingen vedligeholdelse og er blevet en favorit valg i de seneste 10 år.

Faux sten

Faux sten er et fælles alternativ til den klassiske træ eller plastik dør trim. Faux sten kommer i en bred vifte af farver og designs, ofte bruges til at oprette en middelalderlig føler til hjemmet. Faux murværket er normalt dyrere end træ eller plast trim, fordi det er specielt formet og kræver ofte en professionel til at installere.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com