Udvendig mur isolering metoder

October 1

Udvendig mur isolering metoder

Formålet med udvendige mur isolering er at adskille det varme indre af et hus fra det kolde ydre, eller i varme klimaer, den cool interiør fra hot ydre. Dette sker gennem tilsætning af r-værdi (en måling af termisk bestandighed) i form af isolering og mindskelse af kladder ved at minimere luftstrømmen mellem interiør og eksteriør. Ved at adskille interiør fra ydre, reducerer isolering strømmen af varme på ydersiden, således spare både energi og penge.

Batts

De fleste huse er isoleret med isolering batts, der passer mellem studs af væggen. Disse batts kan være lavet af glasfiber, eller Roxul, et produkt fremstillet af stenuld. Til at passe forskellige vægge, er batts lavet i 4 og 6 tommer tykkelser, 16 og 24 tommer bredder og 4 eller 8 fods længder. Batts er let installeret i nybyggeri, men kan kun føjes til eksisterende huse ved at fjerne enten de indvendige eller udvendige vægge.

Blæst i Cellulose

Blæst i cellulose er en isolerende produkt lavet af genbrugt avis, der har haft borsyre tilføjes det til at afskrække insekter. Blæst cellulose bruges primært i lofter, hvor det sidder løst oven på loftet bjælker, og som en eftermontering isolering i eksisterende vægge. Dens fordel over batts er, at det kan blive blæst ind i vægge ved at bore en række huller i muren, snarere end at fjerne hele muren beklædningen. Ulempen ved blæst i cellulose i vægge er, at det kan få hængt op på ledninger og andre forhindringer, forlader usynlige huller i den mur isolering, og det vil bosætte sig over tid, forlader åbninger for koldt på toppen af væggen.

Stift skum paneler

Stift skum paneler giver høj kvalitet isolering, og reducere kladder ved at udvide over leddene mellem batts og studs der inde i væggen. Eftermontering af stift skum paneler til udvendige vægge af en eksisterende hus er en temmelig labor intensiv proces, da det kræver nye sidespor på ydersiden af panelerne, samt udvidelse af døre og Vinduer jambs. På nye huse, kan stift skum medtages i byggeprocessen med lidt ekstra arbejde. Fordelene ved denne form for isolering er at det ikke vil nøjes, og uigennemtrængelig for fugt, vand og insekter.

Alternative materialer

Der er forskellige grønne metoder af bygningen, herunder halmballe og cob, der giver integreret insulative værdi i bygning selve materialet. Tykkelse og porøsitet af halmballe vægge giver varme tilbageholdelse, der er lig med mere konventionelle midler, ved hjælp af materialer, der gør langt mindre skade på miljøet. COB, som er en blanding af halm, jord, sand og vand, giver vægge med enorme termisk masse, så de absorbere varmen hele dagen og frigiver det ind i huset i løbet af koldt natten. I varme klimaer, cob gør modsat, lagring cool i løbet af natten og frigive det i løbet af varme dagen, dermed køling huset uden aircondition.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com