Udvendige lukkeren hardwaretyper

October 24

Udvendige lukkeren hardwaretyper

Før den general anvendelighed af vinduesruder blev udvendig vindue skodder den første linje i forsvaret mod angribere, kolde vinter vind og sommervarmen. I dag, giver skodder privatlivets fred for dit hjem samt nogle foranstaltning af beskyttelse fra hjem invasion, ekstrem udendørs temperaturer og uvejr. Øge lukkertid funktionalitet, lang levetid og indretning ved at vælge den korrekte udvendige lukker hardware til din ansøgning i et materiale, der passer til dine behov, såsom bronze, smedet jern og rustfrit stål.

Lukkeren Caps

Passer lukkeren hætter over toppen af skodder til at forhindre vand ophobning og undgå fugtskader. Maling lukkeren hætter at matche farven på lukkeren eller vælge en dekorative materiale som kobber.

Lukker hængsler og Pintles

Swing skodder åbne og lukkede med hængsler monteret på pintles. Tillægge væggen med en pintle lukker hængsler. Bruge et lag-mount pintle til beton, mursten eller puds væggene. Vælg hængsel til din ansøgning, som overflade-mount, tilgængelig som straight-rem, L-rem og plade type, eller Vælg en kant mount hængsel. Overveje, hvilken type af hængsel skal du afhængigt af stilen af lukkeren, hvordan de montere, deres størrelse og vægt, samt din indretning.

Lukkeren hunde

Lukkeren hunde holde skodder åben og kan bruges til funktionelle eller ikke-funktionelle skodder. Lukkeren hunde, også kendt som hold-åbner, findes i to typer: forbliver eller kroge og slips-ryg at installere vertikalt med den tunge ende i bunden. Bruge en anti-rangle klip til at reducere lukkerhastighed rangle i blæsevejr.

Lukkeren låse

Låser skodderne lukkede med lukkeren låse, eller hvis du har ikke-funktionelle skodder, bruge dem som indretning til at skabe et knudepunkt på udvendige skodder.

Bullet fangster

Sikre åbne skodder med en prik fangst samt en lukkertid hund. Også kendt som en acorn fangst, består en kugle fangsten af en kugle - eller agern-formet fangst monteret på væggen og sikret indersiden et klip på bagsiden af udløseren for at holde skodder åbne. En kugle fangst alene vil ikke sikre en lukker i kraftig vind, men det fungerer fint som ekstra beskyttelse, når det bruges med lukkeren hunde.

Lukkeren Pull-ringe

Lethed trækker skodderne lukkede og forbedre udvendige home decor med en lukkertid pull ring. Lukkeren pull-ringe ligner døren patter og vedhæfte på lukkeren ansigt til at give en hånd-hold, når du trækker udløseren lukket fra inde.

Lukkeren stødstænger

Bruge lukkeren stødstænger på en Bahama-stil lukker med hængslet beliggende lukkeren øverst og lås i bunden. Montere en stødstangs slutningen på vinduet casement og den anden på lukkeren. Bruge to stødstænger pr. vindue til at skubbe lukkeren åben nederst, og låse det på plads med en fingerskrue på stødstænger.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com