Udvendige og indvendige farver og pålideligheden af udskiftning Windows

October 1

Udvendige og indvendige farver og pålideligheden af udskiftning Windows

Alle kan lide at spare penge på deres energiregningen. En måde at reducere energiomkostningerne i ældre huse er at erstatte den eksisterende vinduer med nyere vinyl og aluminium. Pålidelighed og kvalitet af nye vinduer bestemmes af flere faktorer, herunder ratings leveres af nationale Fenestration Rating Rådet. Andre faktorer at overveje for en pålidelig vindue omfatter generelle klima og sommer temperaturer.

Udvendige farveindstillinger

Når du køber vinyl vinduer, er udvendige farver noget begrænset, vinyl virksomheder undgå mørkere farver. Årsagen er, at mørkere farver absorberer varme. Denne absorberede varme kan forårsage vinyl til at blødgøre og vinduet for at hænge. For boligejere, der ønsker mørkere udvendige farver, er aluminium et godt valg. Moderne aluminium maling kan vare opad 15 år, og aluminium er bedre med hensyn til sikkerhed i hjemmet. I stedet for blot at være malet på windows, er moderne aluminium maling en pulveriseret maling, der er smeltet til aluminium.

Indvendige farver

Interiør farve mulighederne er uendelige med vinyl. Standard hvid og off-white tilbyder virksomheder ubegrænset antal farver. Derudover nogle virksomheder tilbyder mønstre, der ser og nogle gange endda lyst farvet træ. Dette giver en varmere til hjemmets vinduer.

Performance-rangeringer, energi

Nationale Fenestration Rating Rådet (NFRC) er ansvarlig for rating nye vinduer til kolde og varme overførsel. U-faktor af en rude måler, hvor meget varme et vindue giver mulighed for at undslippe i løbet af vinteren. Enhver vindue med en rating mellem.2 og 1.2 vil give god kvalitet vinter isolering. Solens varme vinde koefficienten bestemmer, hvor godt vindue blokke sommer varmen fra hjemmet. Denne koefficient er altid et tal mellem 0 og 1. Jo tættere koefficienten er 0, den mindre varme vinduet vil overføre.

Andre bedømmelser

NFRC også satser vinduer på andre faktorer, herunder synlige transmittans, luft lækager og kondensering modstand. Alle disse er faktorer at overveje, afhængigt af din placering særlige klima.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com