Udvendige sidespor sammenligning

May 22

Udvendige sidespor sammenligning

Den mest hensigtsmæssige sidespor for enhver struktur afhænger af flere faktorer, herunder personlig præference, udseende, købsprisen, installationsomkostninger, vedligeholdelse, holdbarhed, brandmodstand, tilgængelighed, styrke, støj transmission og formstabilitet. For eksempel, hvis du har brug for en oprindelig lave omkostninger mulighed, er pre PRIMES fiberplader vejen at gå. Hvis du søger langsigtede stabilitet, overveje mursten eller sten. Hvis du har brug for lav vedligeholdelse sidespor, kig ind i aluminium, stål eller vinyl. De mest populære muligheder omfatter træ, vinyl, aluminium, stål, mursten og sten.

Træ sidespor

Træbaserede sidespor er de mest populære typer, og der er flere forskellige former at vælge imellem, herunder massivt træ, krydsfiner, ryste og fiberplader sidespor. Massivt træ sidespor er bygget af solide planker af træ, mens krydsfiner er opbygget af flere tynde plader af træ levet op sammen. Ryst, eller rullesten, sidespor er hovedsagelig modificerede helvedesild knyttet til siden af huset, og fiberplader sidespor er lavet af en manipuleret træ designet til at være af ensartet sammensætning og udseende. Ryst sidespor fremstillet af bæredygtigt høstes, naturligt resistente over skoven som rødt cedertræ er lav vedligeholdelse og de mest miljøvenlige, men er også den mest dyre at købe og installere. Plade er den billigste, men vil kun sidste 10-25 år, i modsætning til 25-75 for andre typer af træ sidespor.

Aluminium og stål

Aluminium og stål sidespor deler mange karakteristika. Begge er tilgængelige i en række farver, teksturer og stilarter, herunder imiteret træ. Begge kræver en tynd backer bestyrelsen for isolering og ekspert installation, delvis fordi de lede elektricitet og skal være jordforbundet for sikkerhed. Langsigtet finish på enten som en vinyl-klædte finish, oversætte til lav vedligeholdelse i træbeklædningen levetid. Der er imidlertid vigtige forskelle. Aluminium er billigere end stål og vil ikke ruster, men det har tendens til at bule--en overvejelse hvis du bor i et område med hyppige haglbyger. Stål modstår buler bedre, men vil rust. Aluminium og stål sidespor sidst mellem 20 og 50 år.

Vinyl

Vinyl har mange ligheder med aluminium og stål sidespor. Mange stilarter og farver er tilgængelige, herunder imiteret træ og vedligeholdelse er ekstremt lav. Generelt, en grundig vask fra haveslangen vil gøre tricket. Men i modsætning til metal sidespor, vinyl vil ikke falme eller rust, er resistente over for denting og kan installeres af en dygtig gør-det-selv. Vinyl kommer også ofte med levetid garantier. Men det vil fordreje i ekstremt høje temperaturer og dens omkostninger varierer meget, afhængigt af produktet. Nogle er dyrere end stål, mens andre er mindre.

Mursten eller sten

Mursten og sten sidespor er ens i, at de har været brugt i århundreder som sidespor, kan vare i over 100 år, er ekstremt holdbart, kræver lidt vedligeholdelse, øge den strukturelle styrke af en bygning og vil ikke brænde, rådne, bule, lede elektricitet eller spises af termitter. De er også kompatible med andre sidespor materialer og isolere en bygning fra udvendig støj. Den største undergang er bekostning; mursten og sten sidespor er den dyreste sidespor tilgængelige. Det kræver dyre byggematerialer, ekspert murværk installation og yderligere dæksiden isolering.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com