Udvendige stuk Design Idéer

July 22

Udvendige stuk Design Idéer

Stuk er et materiale lavet af sand, vand og cement eller lime. Det gør ydre af bygninger attraktive, og kommer i forskellige farver og teksturer. Materialet gælder direkte over mursten, slagge blok og beton. Hvis du vil bruge det på træ, anvende arbejdstagere først et trådnet til bygningen for stuk til at overholde. Stuk er holdbare, ofte varig levetiden for en bygning, og det kan modstå de hårdeste miljøer. Der er forskellige måder at os stuk for udvendige design.

Sidespor

Den mest oplagte måde at stuk er som sidespor. Det bruges i Middelhavet og spansk-style arkitektur, men tilgængeligheden af farver og teksturer gør det en mulighed for en række forskellige arkitektoniske stilarter, ifølge Homeownernet.com. Når bygning en ny struktur eller ændring af en eksisterende én, stuk sidespor udseende er en mulighed for sin holdbarhed og øjet appel.

Dekorative accenter

Gøre dekorative bygningen accenter fra stuk. Kolonner, trimmer, keystones og beslag er eksempler på nogle af de udvendige tilbehør lavet af stuk. Dette gøres ved at bygge det valgte tilbehør ud af beton, træ, mursten eller endda skum. Når bygget, pels tilbehør med et lag af stuk i en farve og konsistens, du foretrækker. Dette giver tilbehøret en tiltalende udseende og spændstighed. Dette er en ideel måde at tilføje interesse for en ny bygning eller give en eksisterende bygning en opdateret look.

Grill kabinet

Hvis du bygger en udendørs køkken i din baghave, er et vigtigt element en grill. For at give din grill, et attraktivt udseende og permanens, skal du omslutte det med stuk. Bygge en indhegning af et materiale, murværk, mursten eller slagge blok. Frakke struktur i stuk at give det et færdigt look. For at give din udendørs køkken et mere sammenhængende udseende, fortsat brug af stuk over bordplader og som en base for reoler. Stuk giver et attraktivt udseende, og sikrer at din udendørs køkken vil vare i lang tid.

Som en gangbro

Bruge stuk til at skabe en iøjnefaldende og robust gangbro. Første, Læg din gangbro med en murværk materiale efter eget valg. Dette vil afhænge af størrelse og stil ønskede for din gangbro. Når du har lagt grundlaget for gangbroen, pels det med stuk lavet til at ligne flise eller glat gips. Eller give den et unikt udseende ved at gøre det glat og presserende blade, sten eller fodspor i det. Din gangbro vil blive tale om kvarteret og vil vare i mange år.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com