Udvidelse af badeværelse

February 21

Boligejere og entreprenører, der remodeling eller tilføje badeværelser typisk bruge to-dimensionelle top-Se planer til at illustrere layoutet. Planerne bidrage til at bestemme placeringen af inventar på gulvet. Stigninger, på den anden side kan opfylde den samme funktion med væggen frirum og højde, ved at vise front og side udsigt over en plads.

Oprindelse

Specifikationer for målinger, frirum og andre faktorer i et badeværelse elevation kommer fra to generelle kilder. Først er lokale og statslige bygningsreglementer, hvilket mandat standarder som badeværelse entreprenører skal følge, hvis de ønsker deres kreationer til at blive godkendt til brug. Disse koder stammer normalt fra den internationale bolig kode, som administreres af den internationale kode. Andet er god bygning praksis fra National køkken og Bad Association. Denne praksis er ikke juridisk krav, men kommer fra analysere typisk brugerbehov. De også omfatte bygning kode specifikationer. Kun nogle af de mange elevation standarder er forklaret her.

Internationale bolig kode

Bruser rum er et eksempel på de badeværelse højde målinger pålagt af den internationale kode for bolig. De har brug for et mindstemål af 30 inches fra én færdige indvendige væg til det modsatte, hvis det har et minimum 900 kvadrat inches af indvendig tværsnit areal. Dem med mindst 1.300 kvadrat inches kan bruge en mindste dimension af 25 inches fra væg til væg. Disse dimensioner skal starte øverst på tærsklen og fortsætte til en højde af mindst 70 inches over brusebad drain outlet. Væggene skal danne en vandtæt forsegling når forenet med hinanden, Badekar, Bruser receptor eller bruser floor. Disse dimensioner inkluderer ikke inventar såsom brusehoveder, kontrolelementer eller skinner.

National køkken og Bad Association

Højden på kontrolelementer og brusehoveder i en bruser eller karbad rum danner et eksempel af retningslinjerne fra det nationale køkken og Bad Association. Organisationen anbefaler at brusebad kontrolelementer være tilgængelige fra både i og uden for bruseren, og spray i en højde af 38-48 inches afhængigt af brugeren højde. For 5-fods høje brugere, eksempelvis kontrol bør være 38 inches høj, og bruseren skal være på 63 tommer høj. For 6-fods høje brugere, styre højde hopper til 47 inches og showerhead højde når 75 inches. Højden af badekar Kontroller anbefales på mellem kanten af badekarret og 33 inches over gulvet til at give møde brugerne mulighed at nå dem.

Amerikanerne med Disabilities Act (ADA)

ADA er endnu en anden kilde til badeværelse elevation oplysninger, men kun i badeværelser designet til handicappede. Sådanne specifikationer kræves af offentlige, kommercielle eller flerfamiliehuse strukturer, men de er valgfri for en - og to-families boliger. De nationale og køkken bad Association indarbejdet sine anbefalinger til handicappede badeværelse spaces ADA standarder. For eksempel, Gribehåndtag organisation planer for at lette adgangen og manøvrering med bøtter og brusere. Det anbefaler barer være mindst 33-35 inches over gulvet. Skinnerne skal måle fra 1,25 til 1,5 inches i diameter, og fjern den tilstødende væg af 1,5 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com