Uformelle spisestue ideer

October 2

Uformelle spisestue ideer

En uformel spisestue er en spiseplads, der er bevidst holdt afslappet af husejere. Ofte vil formalitet af en spisestue forhindre rummet bruges til casual daglige aktiviteter. Nogle boligejere ønsker ikke at føle, at spisestuen kan kun bruges til særlige lejligheder. For at blødgøre plads og gøre det mere nyttigt, ændre stil i rummet ved at tilføje mere afslappet møbler og tilbehør.

Åbn spisestuen

Åbn spisestuen ved at oprette pass-through eller bredere døre mellem spisestue og tilstødende værelser som stue eller køkken, hvilket vil skabe en stærkere forbindelse mellem værelserne og vil reducere formalitet. Fjern krone støbninger, stol rækværk eller overdreven trims. Trim er et tegn på formalitet. Ved at forenkle pladsen og gøre det mere ligner køkkenet, værelse vil føle sig mere venlig.

Maling

Male din spisestue i en farve svarende til de tilstødende værelser, så at rummet føles som en fortsættelse af rummet. Vælg en neutral farve, der flyder let mellem værelserne. Holde den farve og behandling værelser lignende og casual så en afslappet følelse der formidles af alle værelser som helhed. Følge op med lignende persienner, gardiner, tæpper og møbler farvevalg.

Lysekroner

Fjern eksisterende arm-stil lysekroner, og erstatte dem med mere enkel Kampprogram. Look for rene linier og enkle former som tromme inventar eller glober. Hvis rummet har god lys og behøver ikke en lysekrone, fjerne armaturet helt. Vælg møbler, der ikke er alt for formelle og ikke alt for afslappet, som vil tillade dig at klæd for begivenheder og kjole til hverdagens nydelse.

Charme

Kigge efter møbler, der er charmerende og lidt slidte. En stor gård tabel kan være blandet med et udvalg af stole til en finurlig og casual look. Bruge folkemusik-stil illustrationer, eller ramme dine børns kunst til væggene. Holde rummet, enkel og funktionel uden en masse kræsne detaljer. Placer en stor vase med blomster i en uventet casual beholder som tabel centerpiece, og vælg spisestel, der er sjov og kreativ.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com