Ugiftige insektbekæmpende

July 21

Ugiftige insektbekæmpende er ved at blive afprøvet og testet hele tiden. En stigning i folks ønske om at "gå naturligt" eller stop ved hjælp af kemikalier har produceret en række gennemprøvede produkter.

Citrongræs

Citrongræs er en flerårig urt med en tiltalende duft almindeligt forekommende i olier, parfumer og andre elementer. Det er også en fælles ingrediens i nogle kommercielt tilgængelige "naturlige" bug afskrækningsmidler.

Neem olie

Neem olie er effektiv, ikke blot i repelling insekter fra bidende eller irriterende du, men også i repelling skadedyr fra din have. Neem olie kommer fra neem træet og har flere forbindelser såsom azadirachtin, der er effektive i repelling og kontrollerende insekter.

Olie af citron eukalyptus

Centers for Disease Control og forebyggelse revideret sin myggespray anbefalinger til også at omfatte olie af citron eukalyptus. Selvom nogle undersøgelser har vist, det ikke er så effektiv som DEET, er det stadig et naturligt, sikkert alternativ. Brug ikke dette produkt på børn yngre end 3 år gammel.

Overvejelser

Selv om et produkt er naturlige eller mærket som "nontoxic," læse etiketten og vejledningen grundigt og anvende som anvist. Selv mange konventionelle afskrækningsmidler, som DEET, anses for at være sikker, når den anvendes korrekt. Mange andre urter og olier har vist effektivitet mod insekter, men skal du ofte kunne genanvende dem inden for en time eller to.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com