Uigennemsigtige dækker vinduestyper

December 21

Nogle vinduer i dit hjem skal tilbyder fuldstændig fortrolighed, som omfatter windows i soveværelser og badeværelser. Sommetider, dog, kan gardiner ikke være det bedste valg. I badeværelser, gardiner kan blive våd og kan udvikle mug fra den konstant fugtighed, hvilket skaber behov for en anden type af uigennemsigtige vindue der dækker for at give familien med alle privatliv det behov.

Vindue klamrer sig

Vindue klamrer sig, eller film, kommer i mange forskellige størrelser, former og farver, tilbyder dig en uigennemsigtig dækker. Køb vindue klamrer sig på et kast, og skær dem til størrelsen af din windows glas. Vindue klamrer sig er et ideelt alternativ for dem, der bor i lejede egenskaber og kan ikke installere gardinstænger eller blind hardware. Sted cut klamrer sig oven på en ren rude og blot fjerne dem, før du flytter ud af residence med ingen skader eller levnede rester. Kigge efter årstidens vindue klamrer sig, hvis du vil ændre dem ud fra tid til anden. De kan også genbruges, hvilket gør dem en god investering.

Kontakt papir

Vælg uigennemsigtig kontakt papir, hvis du planlægger at bo i din bolig og ønskede en næsten permanent løsning til at dække dine vinduer. Dette er en mulighed for badeværelser, især badeværelserne, der har windows i karbad eller brusebad område. Kontakt papir kommer på et kast, og du klippe det til at passe vinduesglas. Sikre, at vinduet er meget ren og helt tør inden anbringelse den klistrede bagsiden af den kontakt papir. Nogle sorter med tekstur og tillade lys til at filtrere gennem samtidig stadig giver dig komplet beskyttelse af personlige oplysninger.

Hjemmelavet vinduesskærm

At gøre en hjemmelavet vinduesskærm er en anden valgmulighed nemlig dem hvem leje og er ikke tilladt at foretage ændringer af ejendommen. Ved hjælp af en blanding af øl og Epsom salte, ising det på rene glas med en skum børste, som efterlader en krystal-lignende rester på vinduet. Jo mere du tilføjer, jo mere uigennemsigtigt bliver det. Vaske af krystallerne let ved hjælp af varmt, sæbevand vand, når du ønsker at fjerne den.

Ætsning

Ætsning af glas giver dig med komplet beskyttelse af personlige oplysninger, men også tillader lys at komme ind i stuen. Ætsning er noget, du ikke ønsker at gøre i en lejet bolig, men kun på windows, som du ikke erstatter helst snart. Når du etch glasset, vil det blive sådan for evigt. Køb speciel ætsning forbindelser på din lokale håndværk eller hardware butik. Følg anvisningerne til at skabe et design eller til etch hele vinduet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com