Ukrudt æder XR 20T vil ikke starte

May 7

En ukrudt æder XR 20T starter gennem et komplekst system af brændsel og luft og gnist. Disse tre motor områder skal arbejde sammen ordentligt motoren starter. Hvis man er ude af balance, hele motoren vil ikke starte eller det kan starte, men dør hurtigt efter. At finde ikke klarer sig som stykke vil hjælpe dig med at afgøre, hvorfor din motoren vil ikke starte.

Tjekke luft strømmer

Luftstrømmen har brug for præcise forordning at få motoren i gang. Ligesom en blokeret lunge vil stoppe et menneske, vil en blokeret luftfilter stoppe din motor. Lydpotten ventilationskanaler de brændte gasser, så det også skal være ryddet for forhindringer. Snavs, kulstof og andet materiale vil holde sig til disse ind- og udrejse point. Hvis du ikke har renset luftsystem i et stykke tid, bør du starte her. Hvis du har holdt luft systemet renset, kan det være tid til en ny filter eller lyddæmper.

Check For gnist

En masse fælles startproblemer kommer fra en dårlig tændrøret. Ikke kun gør volatge skal være høj, men det skal også gnist ligesom brændstof strømme ind i cylinderen. Tændrør får korroderede eller beskidt efter et par måneder og erstatte dem kan løse mange enkle problemer.

Tændspolen inde i modulet genererer gnisten og sender det op bly wire. Hvis spolen eller wiren ikke er bedrift og levere afgiften, vil det ikke ligegyldigt hvis du har en god plug eller ej. Siden, tændingssystemer indebærer høje spændinger, det er bedre at overlade disse reparationer til en professionel.

Check For brændstof

Når brændstoffet forlader tanken, går til karburatoren hvor det blander med luft og fortsætter ind i cylinderen. Den rette blanding af gas og luft, i den rette mængde, skal nå cylinderen på det præcise øjeblik gnist springer. Beskidte brændstoftanke, sat brændstoffiltre, beskidt brændstof slanger og dårlig karburatorer er nogle af de mest almindelige problemer, der vil stoppe dine brændstofstrøm. Utætheder i systemet kan også forårsage en tilstrømning af luft, der bliver ubalance blandingen og din motoren vil ikke starte.

Mere alvorlige

Mens brændstof, gnist og luft er det nemmeste for nogen til at kontrollere, andre, mere alvorlige problemer, kan forekomme, der vil lukke din motor. Disse problemer vedrører generelt kompression og vakuum trykket inde den interne motor, som er nødvendige for at få den suge og bevægelse i resten af de dele, der er nævnt. Hvis din motor ikke kan holde presset på grund af en air lækage, kan du muligvis ikke slå starter rebet og svinghjul. Desværre vil mange af disse problemer har brug for en service mekaniker kan lave.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com