Ukrudt æder XT 125 KT Trimmer hoved monteringsvejledning

July 3

Ukrudt æder XT 125 KT serie af trimmere kommer med en aftagelig slåning hoved. Dette hoved, en plastic shell, der sidder på driveshaft, kan samles og skilles ad for rengøring, linje udskiftning og vedligeholdelse formål. De fleste XT model trimmere, herunder 125, kommer ikke samlet fra fabrikken. Men hvis det kommer samlet fra fabrikken, kontrollere alle monteringsvejledningen for at sikre, ingen løse dele vil komme ud under drift.

Instruktioner

•Tag XT trimmer fra energikilde, hvis den stadig er tilsluttet. Stå XT på hovedet for at få adgang til driveshaft. Indstille slåning hovedet på stak tallerken i midten af driveshaft.

•Sæt arbor bolt ind i midten af maskinens hoved og driveshaft. Stramme sin møtrik med en svensknøgle og skruetrækker. Indsæt en fuldt sår spole i midten af hovedet. Juster notch på spolen med linje exit hul. Skubbe spolen indtil det klikker på plads.

•Sæt skæring skjold omkring toppen af den roterende hoved. Line pilen på skjoldet skære op med pilen på den roterende hoved. Twist skæring skjold på plads efter pilen retning på bunden af skjoldet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com