Ukrudt, der ligner majs stilke

September 28

Weed management er blandt de vigtigste opgaver for boligejere, der ønsker at bevare den æstetiske kvalitet af deres græsplæne græs. Ukrudtsarter flytte til græsplæner, haver og andre vækstområder og konkurrere med dyrkede planter for fugt og næringsstoffer, derved truer livet af de planter, du dyrker. Erkender ukrudtsarter er det første skridt til at designe en strategi til effektiv kontrol, og den bedste måde at identificere ukrudtsarter er ofte ved at observere deres fysiske egenskaber.

Crabgrass

Der er mange forskellige arter af ukrudt, der kan angribe din græsplæne, men den eneste kendt at ligne majs er crabgrass, en af de mest almindelige invasive græsser. Crabgrass ser næsten præcis ligesom en majs stilk i sin yngste vækststadierne. En crabgrass sætteplante, der lige begyndt at spire fra jorden vil have 1/4-inch blade og kan nemt forveksles med en ung majs plante.

Andre karakteristika

Crabgrass er undertiden vanskeligt at karakterisere af dens fysiske egenskaber, fordi det kan tilpasse sig mange forskellige vækstbetingelser. Fuldt udvoksede crabgrass vil normalt være omkring 6 inches høj, selv om de store crabgrass arter kan vokse op til 2 fod høje. Fordi crabgrass er en invasiv, konkurrencedygtige arter, kan det ofte også identificeres af de skader, den forårsager i plantearter omkring det. Brune pletter vil ofte bryder ud omkring crabgrass, og ved temperaturer under 40 grader Fahrenheit, crabgrass, sig vil brun ud.

Naturlig kontrol

Hånd trækker er en naturlig kontrol metode, men crabgrass tendens til at være meget vellykkede, uanset hvor det optræder, så manuel trække kan hurtigt blive tid-ineffektive. Da crabgrass konkurrerer med andre græs-arter, kan at holde din græsplæne, sund og energisk kvæle crabgrass ud af tilværelsen. Vælg en arter af græs, der er velegnet til dine klima og jordbundsforhold og overseed, når du starter et nyt græsplænen for at holde plænen græs tyk. Vigor sikres gennem vanding, bioklip, befrugtning, ordentlig klipning og andre kulturelle ledelsespraksis.

Kemisk kontrol

En alvorlig crabgrass invasion kan kræve brug af en herbicid for fuld kontrol. Pre emergent herbicider, (dem, der anvendes før crabgrass dukker op) anbefales til crabgrass kontrol typisk indeholde bensulide, dithiopyr, oryzalin, oxadiazon, pendimethalin, prodiamine og trifluralin. Efter emergent "rescue behandling" herbicider anvendes efter crabgrass vises normalt har dithiopyr, fluazifop, quinclorac og sethoxydim som deres aktive herbicid ingredienser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com