Ukrudt, der lukker om aftenen

March 27

Ukrudt er kendt for deres hårdførhed, persistens og tendens til hurtigt at overtage en have eller værftet. Selvom de kan være en gene for gartnere og plænepleje specialister, har mange ukrudt smukke blomster, der viser smukt i løbet af dagen. Men hvis disse ukrudt er fanget natten, blomsterne kan være forsvundet.

Mælkebøtte

Mælkebøtte er svært at fjerne på grund af sin store, stærke stængel. Det producerer også en stor mængde frø, der spredes for miles på vinden. Selvom Mælkebøtte kan være en gene for gartnere, kan det solrige gule blomster være en kilde til glæde. Disse blomster er fuldt åbne i løbet af dagen men lukke om natten. Mælkebøttens blade, blomster og rod kan spises af mennesker.

Feltet binde ukrudt

Det felt eller hedge binde ukrudt er en del af den samme familie som den formiddag herligheden og har ligeledes attraktive blomster. De hvide blomster af denne weed vil forblive åben i løbet af dagen og aften når Månen skinnede men vil tæt på mørkere nætter og overskyede dage. Rodsystemet af binde weed er omfattende og vedvarende, gør denne plante svært at slippe af med, når det har taget fat.

Daisy

Selvom mange sorter af Tusindfryd dyrkes i haver, vokser de også som ukrudt i mange områder af USA og Europa. Ordet "daisy" stammer fra to gamle engelske ord: "daeg," hvilket betyder "dag" og "eage," hvilket betyder "øjet". Som navnet antyder er at daisy åbent kun i løbet af dagen. De hvide kronblade af Gåseurten krølle op over sin gule center om aftenen og åbner igen med solen stiger.

Valmue

Valmue anses for en ukrudtsplante og kan spredes hurtigt i tørre, sandede jord. Birkes er kendt for at overleve i jorden i mere end otte år før fremspiring. Birkes spredes af vinden og ædt af fugle og spredt i deres ekskrementer. Valmuer kommer i forskellige former og farver. Fælles Valmue blomster er lyse rød i farven, mens California poppy har lyse orange kronblade. Valmue kronblade er store og diskette og tæt om aftenen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com