Ukrudt mordere, der ikke såre planter

December 12

Kommercielle ukrudt mordere bruge stærke kemikalier, der er farligt at bruge på din plæne. Vigtigst af alt, ønsker du ikke nogen af ukrudt mordere, som du vælger at dræbe din græsplæne eller andre planter i din have. Ukrudt mordere fra husstand ingredienser er ofte lige så effektive til at dræbe ukrudt men mindre skadelige for din græsplæne samt enhver, der måske ønsker at bruge plænen.

Kogende vand

Vand, der stadig kogende varmt kokke ukrudt og rødder, dræbe det hurtigt. Målrettet omhyggeligt netop ukrudt, som du ønsker at fjerne fra din plæne eller haven, som er mest effektiv på unge ukrudt, fordi deres rodsystemer ikke er fuldt udviklet endnu.

Cola

Almindelig cola virker godt til at dræbe ukrudt. Som med kogende vand, skal du målrette ukrudt sig omhyggeligt at undgå at beskadige andre planter. Syre i cola ødelægger den ukrudt rødder; men sukker i cola kan tiltrække myrer og andre insekter, der ligesom sukkerholdige stoffer, så sørge for at bruge cola som et ukrudtsmiddel fra indgangene til dit hjem.

Eddike og sæbe

Bland 2 dele væske parabol sæbe, 2 dele vand og 5 dele hvid eddike i en spand. Du kan bruge en hånd pumpes haven sprøjte eller en sprayflaske direkte blandingen på ukrudtet du ønsker at fjerne. Eddike og sæbe arbejde sammen om at ødelægge den ukrudt rødder og dræbe anlægget.

Eddike og Salt

Salt er også effektiv mod ukrudt, men for meget kan påvirke jorden selv. Mix 1 kop hvid eddike, 1/4 kop flydende opvaskemiddel og 1/4 kop salt i en sprayflaske. Spray blandingen direkte på ukrudtet du ønsker at fjerne.

Majsglutenmel

Majsglutenmel fungerer forskelligt fra de andre metoder, der beskrives fordi det er en pre emergent herbicid, hvilket betyder, at det holder ukrudtet, før de har en chance for at vokse. Når den ukrudtsfrø begynder at åbne, majsglutenmel tørrer frø og dræber den. Når du sprede det på din græsplæne, våd hele området med en slange til at aktivere majsglutenmel. Hvert program varer cirka fire til seks uger, afhængig af nedbør. Majsglutenmel virker kumulativt, hvilket betyder, at hver gang du anvender det, det fortsætter med at bekæmpe ukrudt. Du kan finde majsglutenmel, på plænen og haven butikker eller online.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com