Ukrudt mordere sikkert for grøntsager

December 9

Voksende din egen produktion kan være berigende og sund. Holde ukrudt i at overtage din have kan være frustrerende og at besejre. Der er ikke mange kemiske kontrol registreret til sikker brug i køkkenhaver. Post emergent kemikalier er non-selektive og vil skade din vegetabilske planter. Der er nogle effektive pre emergent herbicider, som vil forhindre spiring af ukrudtsfrø, men ikke skade din dyrebare producere.

Før du plante

Glyphosat er en non-selektive, post emergent herbicid. Dette betyder, at det vil dræbe eller skade alt vokser, at det kommer i kontakt med. Glyphosat er fundet i mange herbicider herunder mærker Roundup, Killzall og Kleenup. Glyphosat bør anvendes inden plantning for at dræbe etableret ukrudt. Nogle grøntsager er angivet til at være i stand til at plante en dag efter sprøjtning. Nogle transplantationer og grøntsager bør ikke plantning for 30 dage efter ansøgning. Tjek din etiket grundigt.

Når planterne er etableret

Corn gluten er en økologisk pre emergent herbicid, der er sikker at bruge på alle grøntsager. Corn gluten er et biprodukt af corn fræsning proces, og bruges i både herbicider og animal feed. Iowa State University først opdaget frø spiring hæmmende egenskaber af majsgluten under en græsplæne sygdom feltundersøgelse. De bemærkede at græsplænen frø ikke spire, samt arter af ukrudtsfrø. Majsgluten bør anvendes kun efter grøntsager planter er etableret i haven. Vent, indtil alle frø er spiret og nå en højde på 2 til 3 inches. Majsgluten bør anvendes igen en gang om måneden for bedste kontrol.

Trifluralin-før og efter

Trifluralin (fabriks Treflan), er herbicid pre emergente enestående, idet det kan bruges på nogle grøntsager før såning. Forestil dig plantning gulerødder og ikke skulle luge mellem de fine blade - en stor fordel faktisk. Treflan kan bruges før plantning på de følgende grøntsager: broccoli, rosenkål, kål, gulerødder, blomkål, selleri, collards, black-eyed ærter, felt ærter, grønne ærter, grønkål, linser, Lima bønner, sennep greens, okra, radise, ko ærter, snap bønner og majroer. Anvende Treflan efter såning cantaloupe, agurker og vandmelon. Treflan kan anvendes efter den beplantning kartofler og før asparges spears vises i foråret. Tomater, løg, aubergine, peber, blomkål, kål rosenkål, broccoli og selleri bør behandles før ved hjælp af transplantationer. Treflan varer ni og 12 uger og bør være genanvendes hver otte uger.

Alternative Weed kontrolpraksis

Der er mange effektive weed kontrolpraksis, der ikke indebærer brugen af herbicider. Økologisk dækningsmateriale såsom græs udklip, hakkede blade, lag af avis og halm er et par løsninger til ukrudtsbekæmpelse. Nogle uorganiske dækningsmateriale omfatter farvet plast og stof weed barriere. Klar plast bør ikke anvendes, fordi det ikke udelukker det lys, som ukrudt frø skal spire. Ved hjælp af en kombination af kulturel, giver mekanisk og kemisk kontrol dig den bedste ukrudtsbekæmpelse for din køkkenhave


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com