Ukrudtsbekæmpelse i Bahia & Floratam græsser

May 14

Ukrudtsbekæmpelse i Bahia & Floratam græsser

Både Bahia græs og Floratam er varmt vejr græsser, som er udbredt i det sydøstlige USA Begge typer har egenskaber, der gør dem egnet til klimaet i Florida og langs Gulf Coast, men der er også forskelle, som bør overvejes. Som med alle græsser, er tæt vækst den bedste måde at sikre, at ukrudtet er overfyldt. Korrekt vedligeholdelse vil bidrage til at holde disse græs typer tykt og sundt.

Bahia græs

Bahia græs er en hård og tæt voksende tæppe ofte anvendes til tung trafik områder, der let kan dyrkes fra frø. Det er en grov-teksturerede græs, der vil vokse sine dybe rødder ned i jorden for at finde fugt selv i tunge tørke, hvilket gør det en ønskelig græsplæne dækning i de hotteste klimaer. Det er også meget resistente over for insekter og sygdom og kan vokse godt i infertile eller sandede jorder. Desværre, det har også en meget lav tolerance for mange post emergent herbicider, og brugen af dem kan forårsage alvorlige skader. Hvis metoden plug etableringsret bruges, skal du tage særlig pleje til hånd-Fjern ukrudt i de åbne områder mellem stik.

Floratam græs

Floratam er en forbedret St. Augustine græs, der blev udviklet i Florida og Texas. Det er en grov-tekstureret, tæt græs, der er tørke-resistent og kan tåle skygge. Det var udviklet til at blive resistente over for chinch bugs, men at kvaliteten er blevet reduceret over tid. Denne græs også tolererer herbicider dårligt. Pre emergent herbicider er det bedste valg, men atrazin kan anvendes, hvis temperaturen ikke overstiger 85 grader.

Fælles ukrudt

Bredbladet ukrudt som Pileurt, Vortemælk, lespedeza og dollar ukrudt kan være et problem, som græs ukrudt som goosegrass, crabgrass og alexandergrass.

Herbicider

Da varmt vejr græsser ofte ikke tolererer post emergent herbicider godt, vælge pre emergent typer i stedet. Disse herbicider anvendes før en ukrudtsplante spirer og vokser. Benefin, bensulide, pendimethalin, dithiopyr, dacthal, oryzalin, prodiamine kan bruges på særlige skemaer anbefales til dit område, såsom 1 marts til nordlige Florida, februar 15 for central Florida og 1 februar til det sydlige Florida. Vær opmærksom på at mange herbicider indeholder atrazin, som skader Bahia græs. Hvis det er nødvendigt, kan post emergent herbicider dicamba og MCPP bruges på Bahia græs.

Betydningen af god vedligeholdelse

Den bedste måde at holde ukrudt fra invaderende din plæne er at holde græs græs i en sund tilstand. Regelmæssig græsslåning, vanding i tørre perioder og undgå overforbrug af kunstgødning hjælpe at holde græs græs i god stand og forhindre ukrudt i at få fodfæste i plænen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com