Ukrudtsmiddel for græs

March 28

Ukrudtsmiddel for græs

To typer af ukrudt påføre græs: flerårige og årlige. Ifølge University of Illinois udvidelse, ukrudtsbekæmpelse adskiller sig mellem de to grupper og årlige ukrudt kræver mindre arbejde at fjerne fra gården. At vælge den bedste ukrudtsmiddel indebærer korrekt identifikation af ukrudt og plukke et herbicid, vil ikke dræbe omkringliggende græs.

Identifikation

Ukrudt vokser i foråret og falder måneder. Årlige ukrudt vil vokse og dø tilbage, mens flerårigt ukrudt tilbage hvert år. Årlige ukrudt har generelt kortere rodsystemer, fordi de kun har én sæson til at vokse. Flerårigt ukrudt kan have omfattende rodsystemer, at støtte i at sprede plante i hele værftet. Ukrudt, der vokser hvert år omfatter crabgrass, hvidløg sennep, Okseøje, Kiddike og stikkende salat. Ukrudt, der kan vokse årligt omfatter Kentucky bluegrass, nimblewill, kvaksalver græs og Svingel.

Ukrudt mordere

Der er to typer af ukrudt mordere på markedet: pre emergent og post emergent. Pre emergent ukrudtsmiddel bruges til at forhindre spirende ukrudtsfrø. Post emergent ukrudtsmiddel virker kun på eksisterende ukrudt. En non-selektive ukrudtsmidler er en post emergent ukrudtsmiddel, der dræber alt det kommer i kontakt med, og er derfor ikke en gunstig valg for græs. Flerårigt ukrudt reagerer sjældent på denne type af herbicid.

Selektive ukrudtsmidler er den mest populære form for ukrudtsmiddel, fordi det dræber kun ukrudt det er kemisk formuleret til at dræbe. Begge herbicider vil blive mærket. Derudover etiketten også angiver hvad græs type hvis kan bruges på, vil ikke resultere i døde græs.

Tidsramme

Bruge pre emergent herbicid i det tidlige forår. Fordi varme-sæson græs er generelt inaktive indtil jorden temperaturer stige, er nøgne områder i gården åben spil for ukrudt. Gartnere vil spray en ansøgning af pre emergent herbicid at forhindre ukrudt i at overhale yards før de græsplæne har tid til grønne op.

Fall anvendelse af pre emergent herbicid forhindrer cool-sæson Bredbladet og græsklædte ukrudt. Post emergent herbicid fungerer bedst, når ukrudt er vokset mindst flere inches. Denne type af herbicidet kan bruges hele året, så længe ukrudt vokser.

Herbicid typer

Herbicid kommer i en granulerede og flydende form. Mange gartnere foretrækker kontrol at distribuere kornede herbicid fra en gødningsspreder. Flydende former for herbicidet er mere bekvemt at bære. Men vind og regn kan forårsage flydende ukrudtsmidlet til at rejse til andre græs eller prydplanter. Boligejere generelt bruge kornede herbicid til store græsplæner og en flydende herbicid i mindre rum.

Plænepleje

Ansætte de bedste metoder for pleje af værftet er den bedste ukrudtsmiddel du kan give. Ukrudt er ofte et tegn på usunde græsplæner eller kulturelle praksis. Gødskning før græsset har haft tid til grønne up giver vigtige næringsstoffer for ukrudt. Når de har disse næringsstoffer, er de bevæbnet med strøm nok til at overhale yards. Dyb thatch lag fremmer også ukrudt vækst. Stråtag er levende og dødt organisk lag klemt inde mellem Græsrødder og jorden. Hvis et værft har mere end 1/2 en tomme af thatch, kan ikke græs etablere et stærke rodsystemer i jorden. Thatch fjernelse omfatter leje en magt rake fra den lokale havearbejde levering butik og skæring gennem det tykke thatch lag.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com