Ukrudtsmiddel og sikkerhed

June 4

Ukrudtet dukker op i de fleste græsplæner og haver og er ofte for mange at være trukket helt i hånden. Mange kommercielle ukrudt mordere er til rådighed for forbrugerne, men at vide, hvilke der er sikre, og hvordan man bruger dem korrekt er afgørende for plænen og haven entusiaster.

Historie

Herbicider og lawn care sikkerhed historie går tilbage til udviklingen af den første herbicid i slutningen af 1940 ' erne, da 2,4-D blev fremstillet for første gang. Livinghistoryfarm.com, at det var første gang anvendt af Carl H. Leonard og publiceret i Nebraska Farmer Magazine i 1947, selvom videnskabsfolk advarede om, at mere skulle være kendt om dens sundhedsmæssige virkninger. I 1970 ' erne, toksicitet af herbicider og andre pesticider kom ind i yderligere spørgsmål, fører til øget bevidsthed om deres bivirkninger hvis ikke anvendes korrekt. I dag er de fleste herbicider tonet ned versioner af de samme kemikalier og komme med sikkerhedsinstruktioner for brug.

Funktion

Herbicider funktion ved at være selektiv i deres virkninger for planter. For eksempel, tillægges succes af den tidlige herbicid 2,4-D ofte dets evne til selektivt målrette kun planter, der anses for ukrudt og er for det meste, hvis ikke helt, uskadelig for andre plante typer. Andre herbicider udviklet siden 2,4-D har kapitaliseret på denne evne, hvilket gør herbicider generelt harmløs til mere ønskeligt planter.

Typer

De mest almindelige typer af herbicid, ifølge EPA., er diquat, 2,4-D og glyphosat. Fordi disse aktive ingredienser er ofte blandet med andre kemikalier når kommercielt fremstillet, er det vigtigt at læse sikkerhed og advarselsmærkater på din herbicid. Der er både ugiftige og giftige typer af herbicid.

Overvejelser

Græsplæne ejere skal tage passende forholdsregler, når du bruger ukrudt mordere. Læs etiketterne på dine ukrudtsmiddel at vide hvis det er giftigt. Aldrig spray i blæsevejr, da dette kan forårsage spray til at rejse til områder, du ikke mener at behandle eller vinden kan blæse ukrudtsmiddel på din krop. Spray ikke omkring dyr. Holde ukrudtsmiddel væk fra børn. Bær beskyttende tøj, der dækker munden og øjnene, når du bruger ukrudtsmiddel. Mulige bivirkninger af giftige ukrudt mordere omfatter luftvejsproblemer, visse former for kræft og fosterskader, ifølge Toxipedia.org.

Misforståelser

Herbicider er ikke den eneste måde at dræbe ukrudt effektivt. En fælles, naturlige måde at dræbe ukrudt er at sætte et lag af træ chip muld med dine planter, som forhindrer de fleste ukrudt vokser. Naturlige alternativer til herbicider ved ukrudtsbekæmpelse sikre sikkerheden for både græsplæne entusiaster og deres familier.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com