UL kravene for belysning indendørs swimmingpools

September 8

UL kravene for belysning indendørs swimmingpools

Den sikkerhed certificering organisation, kendt som forsikringsgivere laboratorium eller UL, blev grundlagt i 1894 til at teste produkter og skrive sikkerhedsstandarder. Målet med UL er at give sikker miljøer både i hjemmet og på arbejdspladsen ved engineering og anvende sikkerheden videnskab. UL-standarder for indendørs pool belysning dække hvor forskellige typer af lys kan placeres i under jorden pools og den kortslutningsstrømmen rating hver er sikkert at operere på.

Markeringer

Lysarmaturer skal have markeringer til at advare kunden til den slags vand de er egnet til brug i. Et lys, der er kun sikkert at anvende i ferskvand vil være mærket "Frisk vand kun,", mens et lys, der er sikre at bruge i både ferskvand og saltvand vil være markeret "Saltvand eller frisk vand." Nogle lys er beregnet til at operere kun når nedsænket i vand; disse lys vil have en forsigtig etiket, der instruerer brugeren at neddyppes lyset før du tænder den. Denne etiket skal være synlige, når lyset er installeret.

Tør-Niche væg belysning

Tør-niche lys er designet til at have deres komponenter og strømtilslutning installeres og vedligeholdes uden for puljen i en passage eller tunnel, der løber langs længden af swimmingpoolen i vægge eller gulv. Tør-niche komponenter er ikke designet til at være dækket med vand. Mest lys er beregnet til montering i væggen ikke mindre end 18 inches under vandlinjen, medmindre anvisningerne erklære, at de er egnet til at installere på gulvet i poolen.

Wet-Niche væg belysning

Wet-niche lys er designet til at være installeret helt på indersiden af pool væg. De skal installeres i en danner shell og vil være omgivet af vand. Wet-niche lys skal installeres ikke mindre end 18 inches nedenfor vandstand på væggen for swimmingpoolen, medmindre andet er anført i vejledningen. Lyset vil være mærket med typen danner shell har det været sikkerhed testet med at garantere en sikker drift. Wet-niche lys er udstyret med en fleksibel ledning mindst 12 fod lang, der giver lys til at blive fjernet fra skallen og bragt til overfladen af vandet til vedligeholdelse. Eventuelle overskydende længde bør være trimmet til at begrænse risikoen for skader på ledningen eller lys.

Danne skaller

Hver danner shell er markeret med det lys, som det er blevet testet med og bør anvendes med disse lamper kun. Udformningen af de danner shell giver mulighed for conduit levering linje fra samledåsen til at blive tilsluttet det til at levere strøm til lys armatur.

No-Niche væg belysning

No-niche armaturer er designet til at være permanent fastgjort til væggen i swimmingpoolen. Monteringsbeslaget er fastgjort til væggen, og at lampen er forbundet med en fleksibel ledning mindst 12 fod lang. Ledningen giver lys til at være bragt til overfladen af puljen og reparerede og eventuelle overskydende ledning skal trimmes. No-niche lys er designet til at være installeret ikke mindre end 18 inches nedenfor vandstand på væggen, medmindre fabrikanten har angivet, at lyset er egnet til brug på gulvet i en pool.

No-Niche monteringsbeslag

No-niche monteringsbeslag er markeret med de belysning de er godkendt til anvendelse inden for den samme måde, som danner skaller er. Også det samme som danner skaller, en monteringsbeslag er designet til at tillade en levering conduit linje forbindelse til den.

Fiberoptisk belysning

Fiberoptisk belysning er ikke godkendt til brug under vand, men er velegnet til brug på mindst fem fødder fra væggen for swimmingpoolen. Disse lys er beregnet til at blive installeret over niveauet hvor plaskede vand indsamler og står.

Levering kredsløb aktuelle Rating

Hver type af lampen er mærket med spænding og strømstyrke det er godkendt til. Medmindre andet er angivet af fabrikanten, UL anbefaler følgende levering nuværende ratings: For inventar, der er mærket 15 volt med en aktuel karakter af 25 ampere eller lavere, levering nuværende bedømmelse bør være 25 ampere. Et stativ med en spænding på 110 til 120 volt og en strømstyrke på 16 ampere eller derunder skal have en forsyning nuværende bedømmelse af 20 amp. For installationer med en spænding på 110 til 120 volt og en strømstyrke på over 16 ampere, men mindre end 24 ampere, bør levering nuværende bedømmelse være 30 ampere.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com