Uld Slipcover Tips

January 30

Uld Slipcover Tips

Ved hjælp af en slipcover gør det muligt at forlænge levetiden på dine møbler og ændre din indretning uden en stor investering. Uld slipcovers er dyrere end deres polyester kolleger, men de er af meget højere kvalitet og giver mange fordele. Uld afviser vand, så spild kan renses op hurtigt. Uld slipcovers også holde i sted bedre, så du ikke behøver at hele tiden justere dækning for at gøre det ser rigtigt. Hvis du bor i et koldt klima, uld slipcovers bevarer kropsvarme og gøre din sofa eller stol et hyggeligt sted at sidde om vinteren.

Udvalg

Uld slip covers kan være fremstillet af vævet stof eller fra strikket stof. Vævet uld slipcovers tilbyder god dækning, da stoffet er tætte. De er et godt valg for en sofa med en stærk mønster på polstring eller for at dække en mørk farvet sofa med en lys farvet dækning. Strik uld slipcovers giver ikke den samme grad af dækning som vævet dem gøre, men stoffet er meget mere fleksibel, så det vil fungere godt for usædvanligt formede møbler. Vælge en uld slipcover, der passer til din indretning, vil dække den eksisterende stof uden viser igennem, og der vil passe dine møbler.

Installation

Slip covers er anvendt på en sofa eller stol startende fra bagsiden og derefter trække dækslet over arme og sæde. For en vævet uld slipcover, midten af slipcover bør bringes på linje med center bagsiden af sofaen før du forsøger at trække det over sæde og arme. Vævet uld er ikke fleksible, så centrering det perfekt er nøglen til at få en god pasform. Når låget er på stykket, bruge en træske eller andre runde gennemføre for at skubbe uld i ujævnheder af møbler til sikrer god pasform. Når du er tilfredse med pasformen, tåge slipcover med vand og sæt den på plads. Uld har en hukommelse, og vandet vil låse det på plads så din slipcover ikke vil flytte rundt.

Pleje

Spot rense din uld slipcover ved hjælp af en uld vask eller andre skyl-fri renere. Hvis du har brug at rense det hele slipcover, hånd vaske det eller tage det til et renseri. Læg aldrig en uld slipcover ind i vaskemaskinen og tørretumbler i hjemmet; Doing så vil få det til at skrumpe ind til omkring halvdelen af sin oprindelige størrelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com