Ulemper af propan apparater

April 8

Naturgas er en blanding af gasser udvundet fra indskud dybt i jorden. Propan er udvundet fra naturgas, og fordi propan kan være flydende under lavt tryk, det kan gemt og sendt i relativt små beholdere. Dette gør propan nyttigt for apparater i landdistrikterne uden naturgas linjer, hvis folk vælger ikke at bruge elektriske apparater. Propan har nogle ulemper, dog.

Upfront omkostninger

Propan apparater, herunder komfurer, tørretumblere og vandvarmere, er som regel dyrere at købe end elektriske dem med lignende funktioner. Hvis dit hjem ikke har allerede gas rør for apparater eller en propan lagertank, det er en anden omkostningerne faktor til at overveje.

Propan omkostninger

Propan kan koste dobbelt så meget som naturgas. Der er en online kilde til at beregne omkostningerne ved propan vs naturgas (Se ressourcer).

Installation sikkerhed bekymringer

Installation af en propan apparat er mere kompliceret end el. En certificeret professionel tekniker skal konfigurere enhver ny propan apparater for at sikre installationen er sikker og op til kode. Gasapparater kan være farlige, hvis ikke ordentligt installeret fordi propan og naturgas er eksplosive stoffer. I modsætning, så længe du har ordentlig ledninger, kan du installere en elektrisk apparat simpelthen ved at sætte det.

Kampvogne køre

Elektricitet og naturgas vil ikke løbe ud, så længe du betaler utility regninger. Med propan, har du brug for en lagertank på din ejendom, der skal genfyldes når det bliver lav. Hvis du ikke har råd til at bo på en "holde fyld" tidsplan, hvor virksomheden regelmæssigt fylder tanken, skal du se gauge nøje for at være sikker på, du ikke bruger op alle brændstof.

Kulilte

Når propan apparater er defekt, kan det forårsage kulilte oprustning i hjemmet. Mennesker med propan og naturgas apparater skal have en Kulilte-detektor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com