Ulemper ved at leve tæt på en vindmøllepark

May 24

Ulemper ved at leve tæt på en vindmøllepark

Vindmølleparker er en samling af vindmøller, der bruges til at opsamle energi fra vinden. Vindmøller har flere knive, der konvertere bevægelse af luft, vind, til energi. Vindmølleparker kan indeholde turbiner spænder fra 50 meter til ca 90 meter i højden. Mens vindmølleparker kan producere energi til boligen i det omkringliggende område, er der nogle ulemper til at leve i nærheden af en vindmøllepark.

Se obstruktion

Stærk blæst findes ofte i naturskønne områder, såsom bjergrygge, ocean kystlinjer eller fjerntliggende landdistrikter. Disse naturskønne områder er prime steder for wind farm lokationer. Dog kan en enkelt stor vindmølle forstyrre den oprindelige visning. En samling af store vindmøller, som dem på en vindmøllepark, kan drastisk ændre og beskadige det oprindelige naturskønne område.

Støjforurening

Vindmølleparker udsender lyde, der kan sammenlignes med en lille jet engine. Afhængigt af placeringen af dit hjem for vindmølleparken, kan lyden være en afbrydelse af en rolig beliggenhed eller din daglige rutine.

Miljøændringer

Typisk, mange vindmøller skal bygges på en vindmøllepark skal være effektiv. Under opførelsen, skal store arealer være ryddet og udviklet til opførelsen af en vindmøllepark. Denne konstruktion kan ændre det lokale miljø og også ændre den lokale økosystem af fortrænger dyreliv i området i nærheden af dit hjem. Desuden kan lokale vegetation flyttet eller beskadiget.

Egenskaben værdiændring

Særlige funktioner direkte relateret til værdien af hjem, som en naturskøn udsigt eller remote, rolig beliggenhed, kan afbrydes med en vindmøllepark. På grund af denne ændring i miljøet, placering og livsstil, kan boligejere se en ændring i deres egenskabsværdi.

Sundhedsspørgsmål

Husejere, der bor tæt nok til en vindmøllepark kan opleve søvnforstyrrelser relateret til konstant støj og brum fra vindmølleparken. Disse afbrydelser i søvn kan føre til andre sundhedsrelaterede problemer.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com