Ulemper ved en ringmur

February 7

En ringmur består af en mur med aluminium indramning og et lag af en anden konstruktion materiale inde i rammen. Afhængigt af installationsprogrammet består materialet af metal, sten eller glas. Væggene dukkede første gang op i 1930 ' erne og moderne bygherrer stadig bruge ideen, fordi væggene tilbyder fugt beskyttelse. Hver type af curtain wall materialet kommer med sit eget sæt af ulemper.

Sten væg ulemper

Når du arbejder med sten, skal du finde en pålidelig entreprenør, der bruger en højkvalitets sten. En ulempe er, at nogle entreprenører bruge ringere sten, der er potentielt farligt. Facader har ikke nogen ensartet beskaffenhed præsenterer et problem med stone. Natursten har forskellige figurer og mangler, der skamplet overfladen. Det er yderst vanskeligt for entreprenører at præcist vurdere den rigtige størrelse sten til facader, som stenene ikke sidder jævnt hen over overfladen. Sten gardin vægge også agere dårligt i brande, som stenen ikke gør hindre spredning af brand. Stenen kan selv løsne under høje temperaturer af en brand og potentielt skade dem i området.

Metal væg ulemper

For at øge sikkerheden, skal entreprenører installere metal paneler med skruer når panelerne i facader. Under høje temperaturer, herunder brande, kan metal blødgøre eller smelte, som ændrer dens oprindelige form og reducerer dets sikkerhedsfunktioner. Hvis kontrahenten ikke installerer metal korrekt, så er det tilbøjelige til at skade fra jordskælv, is eller snestorme og andre miljømæssige farer. Metal væggene skal også indeholde en form for fugemasse og ikke alle fugemasser er ens. Billigere fugemasser beskytter ikke metal på samme måde, som de højere prissat dem.

Glas facader

Ifølge Xiamen Shunshi Industries Ltd komme glas facader med flere primære ulemper, herunder spilde energi. Gardin glasvægge også øge lysforurening, fordi væggene ikke blokere ud lys på samme måde som andre materialer. Væggene tilbyde mindre isolering, hvilket kan betyde højere varme og køling regninger.

Andre ulemper

Andre ulemper med facader inkluderer kvalitetskontrol spørgsmål. Ingen ét organ styrer opbygningen og oprettelsen af facader, hvilket resulterer i væggene i forskellige former, størrelser og tykkelse. Vedligeholdelse og rengøring væggene kræver adgang til væggene fra ydersiden af bygningen, som indebærer dyrt udstyr og maskiner. Installation af væggene kan koste mere og tage længere tid end opførelsen af lignende vægge.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com