Ulemper ved en Split AC i forhold til et vindue AC

July 8

Ulemper ved en Split AC i forhold til et vindue AC

Kompressor og kondensator af en ductless, split-system Air-condition (AC) er normalt placeret udendørs og oftest på jorden. En split AC kanaler den kølet luft gennem fleksible slanger til rummet for at køle. Kontrolelementerne til indstilling af temperatur og luftstrømmen er på et panel, der er placeret i det rum, der er afkølet. Mens split klimaanlæg er mere kraftfuld, mindre støjende og har andre fordele i forhold til en AC sat i et vindue, har de flere ulemper så godt.

Indledende omkostninger

En split AC kan koste mere end dobbelt så meget som et vindue AC. Omkring 70 procent af nye installationer er vinduet ACs og 30 procent er spytte ACs. Omkostningsfaktoren er endnu vigtigere, hvis kun et lille område behov kræver køling; i så fald kan et vindue AC være et bedre valg.

Installation omkostninger

Installation af en split AC er kompliceret og tager langt mere arbejdskraft. De samlede omkostninger til at installere en er langt større end et vindue AC. Jo længere en split AC kompressor er fra rummet til at køle, de mere involveret er slangen nødvendig for at gennemføre den afkølede luft, hvilket øger omkostningerne ved installation af en split AC.

Beliggenhed

Generelt er en split AC upraktisk eller endog umuligt for en lejlighed beliggende langt fra jorden hvor udendørs kompressorer er normalt placeret. En split AC kan generelt skubbe luft 30 til 40 fod til området for at blive afkølet. Hvis du bor i en tiende etage lejlighed, er det usandsynligt, at du kan installere en split AC.

Manglende mobilitet

Hvis du leje en lejlighed eller hus, og du flytter ofte, er installere en split AC ikke godt. Ikke alene er det mere langt dyrere at installere en split AC, men det er også dyrere at afinstallere en. Hvis du flytter en masse, er et vindue AC et bedre valg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com