Ulemper ved frostfrit frysere

January 16

Når der træffes beslutning om en fryser til at købe, er der flere valgmuligheder. Det vigtigste valg er, om at købe et frostfrit fryser, eller der skal være optøet med jævne mellemrum. Der er fordele og ulemper til hver stil i fryseren, men de frostfrit modeller har nogle særlige ulemper, der er værd at behandle. Når det kommer til den endelige beslutning, kan kun du afgøre, hvad der er bedst for dig og din familie.

Pris

Den første ulempe ved frostfrit frysere er prisen. De koster typisk mere end en konventionel fryser, der skal blive optøet. Desuden ekstra omkostning kan tvinge dig til at købe en mindre fryser end du måske oprindeligt har bestemt at købe eller føre dig til at nødt til at ofre i andre områder. Igangværende elektriske kravene i frostfrit enheden vil også være en overvejelse, da det vil koste dig mere pr. måned i utilities at operere. Hvis prisen er en bekymring, vil traditionelle fryseren sandsynligvis være din bedste valg.

Udtørring mad

En anden stor ulempe ved frostfrit enheder er, at de har tendens til at tørre ud mad, hvilket fører til mad fordærv. Cykling frostfrit enheder synes at være mere befordrende for frostbrand i fødevarer. Dette kan være en irritation og monetære vederlag, da kød og frosne varer er typisk dyrere. Så medmindre du kan bruge maden i din fryser hurtigt nok til at undgå de tørring spørgsmål, er et frostfrit fryser nok ikke det bedste valg.

Affald

En sidste ulempe ved frostfrit fryseren er, at dens natur og enkelhed i brug fører til en vis grad af selektive hukommelse, hvad er faktisk i fryseren. Når optøning en konventionel fryser, skal du fjerne hver pakke før fryseren kan blive optøet, så du har en glimrende lejlighed til at se på hver enkelt vare og kontrollere udløbsdatoer, tilstand af emballagen, og andre faktorer, såvel som at rotere fødevarer, der er tæt på udløber. Når du ikke behøver at gøre dette, fordi du har en frostfri enhed, du kan glemme, hvad er der, og til sidst mad vil forkæle, og du vil miste det jo.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com