Ulemper ved HardiePlank sidespor

June 28

Ulemper ved HardiePlank sidespor

HardiePlank sidespor er en type af materiale, der anvendes i konstruktionen af hjem som er relativt ukendt navn. Selv om det er blevet meget almindeligt, at boliger gøres af HardiePlank sidespor--en type af fiber-cement blanding der ligner meget traditionelle træ sidespor--mennesker stadig sjældent mærke forskel mellem dette og alle andre former for lignende sidespor. Selvom der er mange fordele ved at HardiePlank, er det ikke uden sine ulemper.

Misfarvning

Boliger, der bruger HardiePlank består af flere rækker af sidespor-- eller helvedesild, som derefter placeres sammen på mange steder--kendt som leddene. Under opførelsen, er det meget vigtigt, at alle samlinger lukkes ordentligt eller utætheder kan forekomme. Over tid---med fugt problemer---er misfarvning fælles, hvilket kan betyde, at skulle repaint HardiePlank sidespor.

Skimmel

Et andet spørgsmål, der kan være relativt almindelige med HardiePlank sidespor er skimmelvækst. Dette sker normalt fra fælles forsegling spørgsmål så godt, som fugt er den største bidragyder til skimmelvækst. Problemet med skimmelsvamp kan være temmelig svært at lave, som det kan kræve hjem-ejere til at fjerne en stor del af deres HardiePlank sidespor, samt fjerne de støbte områder, afhængigt af omfanget af skaderne.

Udgift

Selv om ikke så dyrt som mange muligheder, såsom mursten og syntetiske stuk, HardiePlank sidespor er stadig ikke den billigste løsning. Eftersom træbeklædningen består af en forholdsvis avancerede sammensatte--det meste cement og fiber - det koster mere end andre typer af sidespor, som vinyl.

Skøre

HardiePlank er meget let at bryde, især under opførelsen. Såfremt og arkene kan nemt bryde eller chip, så det er vigtigt at inspicere alle brikkerne efter installation. De skal også kontrolleres for at sikre, at de er blevet installeret på en helt glat overflade; da der er ingen give i bestyrelserne, udgør de ikke en flade, som kan gøre det sidespor, se akavet i nogle områder.

Rengøring

HardiePlank tendens til at tiltrække støv langt mere end andre typer af sidespor; Derfor er det vigtigt at holde dem rene. Hvis du bor i et område med kraftig vind og støv, kan det være mere fordelagtigt at vælge en anden type af sidespor til at undgå konstant rengøring.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com