Ulemper ved sengen Risers

November 21

En seng riser er en type af tunge skimmel bruges til at støtte en seng stel og madras enhed. Det giver anledning til bunden af sengen op fra gulvet for at give mulighed for mere lagerplads og øge den samlede højde af sengen. Bed stødtrin er lavet af en række materialer, herunder high-impact polypropylen.

Gene

En standard bed stigning er omkring 6 inches i højden, så din seng vil kun blive rejst et par inches, men indeværende kunne attitude en ulempe at komme ind og ud af sengen. At komme i seng kan være udfordrende, hvis du er korte eller har problemer med mobiliteten. En intensivering skammel vil yde bistand med at få dine ben til seng og reducere din risiko for at glide eller at miste din saldo når træde ud af sengen på gulvet. Du kan også finde det vanskeligt at nå frem til midten af sengen for at gøre din seng eller justere tæpper og lagener.

Ustabilitet

Når du hæver din seng flere inches med en seng riser, kunne sengen blive ustabilt. Hælder på sengen eller forsøger at flytte det, når det er på risers kunne få det til at falde ud af tabicas. Når du er på sengen, kunne flytte rundt eller flytte en masse vægt fra den ene side til den anden resultere i basen glider ud en riser. Dette kunne forvolde skade, hvis du falder ud af sengen eller sengen lander på din fod.

Sammenbrud

Hvis din seng ikke er sikker på toppen af tabicas, det kunne bryde sammen. Hvis der opstår et sammenbrud, ikke kun kunne det skade, men det kunne skade sengeramme og gulv nedenunder. Hvis du bruger bed risers til opbevaring nedenunder, kunne disse elementer få ødelagt eller knuste hvis din bed kollapser.

Grimme

Bed stødtrin er ikke altid tiltrækkende for øjet. Anledning, selv kan gøre din hele sengeramme, baseboard og hovedgærde ser utiltalende, fordi de fleste risers ikke matche træværk af din seng. En højere seng kan også gøre det lettere at se, hvad der gemmes nedenunder. Rod nedenunder sengen kan gøre din plads vises sjusket. Det kunne være en udfordring at finde en seng nederdel, der vil nå fra bunden af sengen på gulvet, medmindre du har en, der er custom-monteret.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com