Ulemper ved tvungen udkast ovne

November 4

Ulemper ved tvungen udkast ovne

En tvunget udkast ovn kan være så simpelt som en spole-opvarmet ovn med en ventilator, der tvinger konstant varme omsætning. Dens formål er at holde temperaturen endda hele apparatet. Oftest anvendes i laboratorier og støberier, tjener tvunget udkast ovn til at cirkulere varm luft for at bevare en ensartet temperatur. I visse laboratorier er tvungen eller mekaniske udkastet et krav, fordi visse processer som dehydrering af jord eller visse kemikalier skal underkastes en identisk temperatur i hele ovnen eller prøven vil blive ulige behandlet.

Kompleksitet

Laboratoriet tvunget udkast systemer er stærkt kalibreret instrumenter. Det er langt mere end blot en fan, der presser luft omkring. Det er en teknisk avanceret system, som er designet til at måle temperaturen inden for hele enheden. Det betyder, at de er kalibreret til at have en enkelt temperatur i hele. Konstant luft bevægelse gør dette til at ske. Men det er en kompleks maskine, der kræver dygtige personale altid at være på side i tilfælde af svigt.

Vedligeholdelse

De fleste tvunget udkast ovne er komplekse. De kræver en enkelt mekanisme for samarbejde mellem ovn rummet selv, termometer, udstødning og varme kilde. Alle skal være i fuldstændig og total synkronisering. Den mindste afvigelse kan sende hele apparatet i kaos. Resultatet er, at de kan være dyrt og en konstant bekymre sig for vedligeholdelse spørgsmål.

Forordning

Disse ovne er reguleret af US Department of interiør og lignende organer både på det statslige og county niveau. Ovne, der bruges til at tørre nogle prøver af relevans for et gerningssted, for eksempel, er tæt overvåget af forskellige statslige organer til at sikre deres effektive drift. I nogle tilfælde, nogle prøver skal være tørret eller dehydreret inden da kan analyseres effektivt. I områder med følsom produktion som atomenergi eller strafferetlig procedure regulere regeringer nøje disse ovne. De deraf følgende inspektioner øge prisen på brug, og reglerne for deres produktion også øge deres udsalgspris.

Energi

Under visse omstændigheder affald tvungen eller mekaniske udkast ovn energi. Dette er fordi det hele indvendige rum af ovnen er opvarmet til den nøjagtige samme temperatur i hele. Dette er tilfældet, selv om prøven du tørring er meget lille. Med andre ord, ville en stor ovn med et indendørs rum på 3 kvadrat fødder, for eksempel, have at være opvarmet til en target temperatur af hensyn til en enkelt prøve. Pointen er, at disse ovne ofre effektivitet for regelmæssighed og ensartethed.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com