Ulemper ved udluftning gratis Gas Logs

June 14

Ulemper ved udluftning gratis Gas Logs

I modsætning til en normal gas-log, som bruger en skorsten til at lufte sin forbrændt luft, brænder en vent-fri gas logsystem på næsten 100 procent effektivitet--reducerer mængden af giftige produkter til et meget sikkert niveau. Disse varmeanlæg har dog nogle ulemper.

Fugt

Ifølge AskTheBuilder.com udleder naturgas omkring 1,5 gallons af vand pr. 10.000 BTUs af gas, der anvendes. Da luften ventilationskanaler inde i hjemmet, kan denne fugt komme ind i vægge og forårsage problemer såsom skimmel.

Lovlighed

I 2010 er ventless gas logs ulovligt at installere i staterne Californien, Wisconsin og Montana. Derudover har nogle lokale amter og byer som New York City, forbudt vent-fri gas logs, selv om statens lovgivning giver dem mulighed for.

Æstetik

Den teknologi bruges til at lave udluftning-mindre gas logs højeffektive producerer en mørk-blå flamme i stedet for den traditionelle orange flamme, en downside for mennesker, der ønsker at bruge denne type af varmelegeme til dekorative formål.

Pris

Typiske vent-mindre gasfyret system vil køre cirka $800 til $2.400--meget mere end en ventileret logsystem, som sædvanligvis spænder fra $300 til $600.

Tip

Nogle virksomheder gøre vent-mindre gas kævler med en keramisk foring omkring forbrændingskammeret, der forvandler den blå flamme til en lyse gul.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com