Ulemper ved voksende svampe indendørs

December 16

Ulemper ved voksende svampe indendørs

Med en kommerciel champignon kit, kan du vokse din egen svampe i komfort i dit hjem. Kits omfatter alt hvad du behøver og let at følge instruktionerne. Når du er færdig med kit, kan du gå videre, til voksende svampe udenfor eller dyrke flere sorter i dit køkken. Før du begynder at vokse disse svampe, Læs mere om ulemper ved voksende dem derhjemme.

Begrænset udbud

I naturen, svampe hele tiden vokser og fyld. Du har måske bemærket en gruppering af svampe på en gammel træ bestyrelse eller planke i din værftet, eller endda på skyggefulde trærødder. Så længe svampene har en cool, fugtige og mørke sted at vokse, fortsat svampene repopulate. Når du vokse Svampe inde i dit hus, har du kun adgang til et begrænset udbud. De grow-your-own champignon kits give normalt dig et par uger af svampe. Når svampene stoppe voksende, kan du enten tilføje rester til dit kompostbunke eller simpelthen smide det væk. Mens vokser svampene er billigere end at købe dem, kan du finde, at det koster mere at gentagne gange købe kits, især hvis du spiser svampe ofte. Også, medmindre du køber flere kits, kan du få adgang til en begrænset række svampe.

Mærkelig lugt

Svampe har en meget stærk lugt, der kan minde om en muggen værelse eller rådnende træ. Svampe kræver typisk et mørkt rum til at vokse, sådan som i en bund fryser eller under vasken. Desværre bliver lugten temmelig intens som svampe vokser og det forværres over tid. Denne lugt er en stor ulempe for vokser indeni, fordi lugten kan gennemtrænger dit hjem. Lugten kan endda blive så stærk, at du er nødt til at fjerne svampe fra dit hjem og helt deodorize plads, som den gennemtrængende duft klamrer sig til møbler og tekstiler.

Temperaturregulering

En ulempe at voksende svampe inde er, at du skal hele tiden regulere temperaturen. Svampe har brug for en temperatur på 60 til 80 grader F til at vokse ordentligt, afhængigt af typen. Du har brug at opretholde en ensartet temperatur, fordi hvis det er for cool, svampe ikke vil vokse, og hvis det er for varmt, for varmen kan dræbe dem. Champignon kits foreslå undertiden at bruge en varmepude til at regulere temperaturen, men selv da, du kan opleve problemer med de omkringliggende områder bliver for varmt eller for koldt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com