Ulemperne ved anti-slip keramiske fliser

September 1

Ulemperne ved anti-slip keramiske fliser

Keramiske fliser er en populær gulve option til køkkener, badeværelser og udendørs levende rum. Mens anti-slip keramiske fliser er fremstillet til rum, hvor glide og falde er en risiko, er der forskellige ulemper for denne tilsyneladende ideel løsning.

Komfort

Overfladen af anti-slip keramiske fliser er typisk grove og rå, hvilket giver fødder trækkraft, når du går. Mens dette nedsætter muligheden for glide og falde, kan teksturen af fliserne være ubehageligt. Dem med følsomme fødder kan finde overfladen især slibende til deres hud.

Vedligeholdelse og Installation

Ekstra pleje skal tages, når du installerer og rengøring anti-slip keramiske fliser. Det er let for injektionsmørtel og rengøringsmidler til at blive fanget i den rå flise overflade. Dette kan føre til sundhedsmæssige komplikationer på grund af uhygiejniske overflader og skimmel bygge op, hvis kontaktpersonen er langvarig. Det kan også føre til beskadigelse af den flise æstetiske og strukturel integritet.

Begrænset farver

Mens der er ubegrænsede farvemuligheder for grundlæggende keramiske fliser, er anti-slip keramiske fliser fremstillet i et mere begrænset udvalg. Det kan være svært at finde en skridsikre fliser, der koordinerer med din indretning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com