Ulemperne ved brokade stof

September 22

Ulemperne ved brokade stof

Brokade er en luksuriøst mønstrede stof bruges til at gøre møbelpolstring, gardiner og speciel lejlighed tøj. Metallisk tråde og særlige væveteknikker ansat til at gøre brokade give det udseende af intrikat detaljerede broderi. Denne rigt tekstureret stof besidder en high-end udseende, men i nogle tilfælde, brokade er ikke det optimale valg til boligudstyr og særlige lejligheder.

Rifter og knækkede tråde

Brokades lange hævet tråde gøre det modtagelige for blokering. Hudafskrabninger fra spidse genstande som et sæt af nøgler eller fingernegle kan bryde de tråde, der resulterer i kostbare reparationer. Hvis flere tråde er brudt i en iøjnefaldende område, kan en reparation være synlige. Aktive familier kan finde brokade polstring til at være for skrøbelige og high-vedligeholdelse til deres behov.

Omkostninger

Luksuriøse tekstiler såsom brokade er lavet af store, komplicerede mønstre. Design kræver planlægning, dygtighed og finere tråde end andre typer af tekstiler. Brokade er dyrere at producere så det koster mere at købe. Derudover spot rengøring kan gøres derhjemme med opløsningsmidler, men store eller genstridige pletter bør håndteres af en professionel renseriet, som tilføjer til den samlede omkostninger af brokade.

Speciel pleje

Brokade er traditionelt lavet af silke, der kræver særlig rengøring teknikker. Brokader kan være fremstillet af andre stoffer, men stoffet stadig kræver speciel håndtering forhindre farvestoffer løb og undgå at trække i trådene. Tekstilindustrien bruger specielle rengøring koder for tekstiler. Brokade er tilkendegivet som et "S" stof, hvilket betyder, at det bør kun rengøres med opløsningsmidler i stedet for vand.

Vægt og stivhed

Brokader kommer i lette og middeltunge vægte, men stoffet er generelt tungere og stivere end lignende stoffer, såsom damask. Ud over polstring, er brokader også valgt for Bryllupskjoler og kjoler. Stram væve og vægten af brokade kan være en faktor, når du vælger tekstiler til særlige lejligheder som det ikke måske drapere eller flytte på en måde, der er ønsket af bæreren.

Syning med brokade

Dem, der nyder syning skal foretage tilpasninger til deres sædvanlige syteknikker, når du arbejder med brokade. Tungere nåle skal bruges til at gennembore det tykkere stof. Derudover huller vil vise når stoffet har været gennemboret af nålen, så præcision i skæring og måling er nøglen i begrænse fejl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com