Ulemperne ved Front Loading vaskemaskiner

September 5

Ulemperne ved Front Loading vaskemaskiner

Front loading vaskemaskiner tilbyder mange fordele frem for traditionelle top loading skiver. Sandsynligvis bedst annonceres af disse er energi og vand besparelser. De præsenterer også ulemper. Før du foretager en beslutning om at købe en front loading vaskemaskine, overveje nogle af ulemperne ved front loading skiver sammenlignet med top læssemaskiner.

Maskine omkostninger

Front loading vaskemaskiner typisk koste mere end top loading skiver. I gemte energiomkostninger over tid indtjener frontlæsseren til sidst sin høje startomkostninger. Omkostningerne spørgsmålet er strengt enden køb af transaktionen. Hvis du har et budget, der begrænser dig til en pris på omkring $500 eller derunder, er frontlæsseren dårligt stillede. Den øverste loader er sandsynligvis ledige inden for dit budget.

Ekstra bøjning og husholdning

Forsiden lastning maskine, medmindre du køber en høj piedestal og aborre maskine på toppen af det, skal du bøje at indlæse snavset og losse vådt vasketøj. Selv hvis du har en stor udfaldsbakke sat op med din front loading vaskemaskine og tørretumbler, går vaskemaskinen nedenunder tørretumbleren, så bøjning eller knælende og løft er stadig en del af processen.

Døre på front loading vaskemaskiner har meget tykke sæler lavet af gummi. Deres formål er at forhindre vand fra utætte omkring døren. De kan også fælde vaskemiddel, vand og snavs, der skaber et miljø, der fremmer væksten af mug, mug og muggen lugt. Et par af modgift til denne ulempe udslette segl med en tør klud efter hver brug og lade døren stå åben, når maskinen ikke er i umiddelbar hjælp.

Ingen Last Minute-tilføjelsesprogrammer

Med en top lastning maskine, kan du hengive eftertanke. Disse sidste jeans et barn tilbage i skabet, at lone fugtigt håndklæde teenager kastede på sengen kan blive en del af belastning af vasketøj, der allerede er i gang. Du løfter blot låg på top loader og kaste uregerlige vaskeriet punkt på resten. Med Frontlæsser, når døren er lukket og start-knappen aktiveret, er du låst og begået. Sidste øjebliks-tilføjelsesprogrammer er en no-no. Du skal vente, indtil den top loader er færdig og begynde en ny belastning.

Særlige vaske-og rengøringsmidler

Med en top loading vaskemaskine, kan du bruge stort set alle vaskemidler. Med en front loading maskine er de fleste producentens anvisninger specifikke. Du skal bruge en lav suds vaskemiddel identificeret som højeffektiv, (han), som er ved at blive mere bredt tilgængelig. De er også ofte mere dyrere end alternativer, der fungerer i en top loader.

Lange cyklusser

Front loading skiver tendens til at have længere vask cyklusser end top læssemaskiner. På nogle af indstillingerne for tung jord, kan en frontlæsser tage op til to timer at vaske en belastning af vasketøj. Med mindre intens indstillinger tager vask stadig fra en time til halvanden time. Top læssemaskiner tager som regel fra en halv time til 50 minutter for en gennemsnitlig belastning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com